zaterdag 12 november 2011

Aan alle goedwillende bloggers


Dit bericht is voor alle goedwillende bloggers onder jullie. Ik heb even de bezem gehaald door de reactie-instellingen. Helaas is het zo dat ik de reacties had opengesteld maar krijg veel vervelende spamberichten, dus heb ik: anoniem verwijderd, ik wil graag weten met wie ik te maken heb op een leuke manier. Sorry dat jullie er dan wat meer voor moeten doen om een reactie te plaatsen. Ik hoop toch dat jullie blijven reageren en vind het jammer dat de goeden onder de kwaden moeten lijden.
Fijn weekend allemaal en tot blogs.

10 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Hé Joke, wat naar dat je vervelende reacties krijgt. Ik ben nog niet zo bekend met het blogggen en heb het zelf gelukkig nog niet meegemaakt.

Chris zei

Ik hoor ook bij de goedwillenden hoor Joke. Wat vervelend. Ik heb daar tot nu toe geen last van gelukkig. Goed dat je het hebt aangepast.
Ik zie een pracht van een hond, Teddie. Ik ben weg van zulke honden!
Fijn weekend.

Els zei

vervelend ik heb er nog geen hinder van ondervonden.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat irritant, ik heb er gelukkig nog nooit last van gehad, want anders zou ik hetzelfde doen als jij, hopelijk is het nu opgelost.

Groetjes
Ines

Hermie zei

oeps, ik heb net anoniem er bij gezet,maar als ik er last van krijg dan sluit ik het weer af.

Johanna Zweden zei

He wat naar nu Joke
Hoop dat je gauw er van af bent
Groetjes Joke

Anita - Vlijtige Handjes zei

Ja er kunnen zulke vervelende dingen van gebeuren. En eruit krijgen is veel moeilijker. Geen probleem ik kom zeker terug.
Groetjes Anita

Rian, zei

Ondanks dat ik het een poosje geleden aankaartte, hoor ik toch ook tot de goedwilligen hoor Joke. Heel vervelend als je akelige reacties krijgt. Ik zelf heb nog nooit iets vervelends gekregen, maar je hebt groot gelijk dat je jezelf hiertegen beschermt. Dan liever maar wat meer 'klikken'
Prachthond, die Teddie
Groetjes en fijne zondag.
Rian

Ansje zei

Ha Joke, Ik heb er gelukkig nog geen last van gehad. Bij jou kan ik door je Pop-up venstertje gewoon als Goolge reageren. Niet iedereen heeft dat zo ngesteld en dan kan ik alleen maar als anoniem reageren.... Maar gekke berchten heb ik nog net gehad anders gaan anoniem er gelijk vanaf. Groetjes Ansje en fijne zondag!

connie aben zei

Hoi Joke,,
Ik heb problemen met reageren op de nieuwe blogs met mijn google accout. Vandaar dat het dan anoniem gaat.

Groetjes Connie Aben