donderdag 23 mei 2013

Lekker prikken

Zal maar even schrijven hoe ik lekker zit te prikken aan mijn japanse sprei. Elk blokje bekijk ik apart hoe ik hem ga doorpitten. De grote lijnen zijn niet zo moeilijk maar de invulling van de blokjes is soms wel moeilijk.


Hier ben ik net begonnen met het middenblok. Hieronder het blok met de vissen. Wordt wel aardig, en zo gaan we rustig verder.maandag 20 mei 2013

Trots op mijn mannen

Vandaag kan ik met recht trots zijn op mijn DH en mijn schoonzoon. Mijn DH heeft voor de 12e keer de fietselfstedentocht gefietst met het grootste gedeelte miezerregen. Samen met zijn neef heeft hij er 7 uur en 8 min. over gedaan. Ze waren erg vies toen ik ze halverwege zag. Kanjers he!

Mijn schoonzoon heeft de Roparun gedaan met zijn brandweercorps vanuit Hamburg naar R'dam op de fiets. Het weer zat hen ook niet erg mee. Zij zijn om 17.30 uur vanmiddag aangekomen. Ook van die kanjers!!

En met hen zijn er vandaag vele duizenden op pad geweest voor hun prestaties, allemaal kanjers.

zondag 19 mei 2013

Afscheid van Ansje

Vanavond kreeg ik bericht dan onze Ansje afscheid gaat nemen van het leven. Zij heeft op een bewonderenswaardige manier haar ziekte gedragen. Lieve Ansje vaarwel, ik zal altijd aan je blijven denken en aan je vriendschap en je goede quiltraad.

Ansjessteekjes