donderdag 23 december 2010

Kerstwens voor jullie

Alle bezoekers van mijn blog wens ik hele fijne Kerstdagen, een fijn Oudejaarstfeest en voor het nieuwe jaar 2011 veel harmonie, gezondheid en kreativiteit.

woensdag 22 december 2010

Virtueel gedachtenstokje

Vandaag kreeg ik een virtueel gedachtenstokje van Inge.  
Ik had er al van gelezen op andere blogs, maar nu mag ik zelf 10 gedachten op papier zetten. Voor mij is dat wel lastig, ik ben niet zo van veel tekst, maar ik ga het proberen.

1. Allereerst in deze tijd zijn er de kerstgedachten, bij mij gaan die toch uit naar mijn gezin, afgelopen zondag hadden we kerstfeest met zijn allen omdat de kinderen allebei moeten werken met de echte Kerst. Schoonmoeders van onze dochter had een heerlijk kerstdiner gemaakt met Hollandse kost en dan met zijn allen aan tafel is gewoon genieten.
2. Veel denk ik ook aan mijn kleinkids, ze doen tegenwoordig aan wedstrijdzwemmen. Ze zijn pas 9 en 10 maar heel enthousiast.
3. Deze week kregen wij een zelfgemaakte kerstkaart van onze kleindochter, zo’n mooie! Ook van binnen en de achterkant is die heel mooi versierd. Kijk maar:
4. Gisteren was mijn DH zo lief om mij in die gladdigheid naar een quiltwinkel te rijden zodat ik van de uitverkoop gebruik kon maken. Lief he!
5. Het bedenken hoe ik de blokken van de BVM-groep zal maken. Ik zit voor het komende jaar voor het eerst in die groep en maken we voor elkaar een blok, elke maand voor een ander. Heel leuk en inspirerend.
6. Ook mijn WIM-lijstje (wil-ik-maken) groeit gestaag, maar ik wil eerst nog het een en ander afmaken, geeft wat meer rust.
7. Ik denk ook veel aan onze moeders, we hebben ze nog, de een is 86 en de ander 93, allebei in een verzorgingshuis.
8. Ook gaan mijn gedachten natuurlijk ook naar de mensen die het niet zo goed hebben, of ernstig ziek zijn, of een dierbare verloren hebben. Dat zij toch een beetje geluk mogen vinden en de kracht om verder te gaan.
9. Dat, ALS er een Elfstedentocht komt, wij er met zijn allen EEN groot feest van maken.
10. Tot slot ga ik dit virtuele gedachtenstokje weer doorgeven aan een andere quiltster, er zijn er immers velen.