dinsdag 6 september 2016

En toen.......

Toen waren de vakanties voorbij. We hebben er best van genoten dit jaar. Allemaal gewoon in eigen land, ook met en naar familie. Tenslotte moet je je netwerk een beetje gaande houden. Maar nu moet er veel gebeuren in huis en aan de hobbies. Het hobbiewerk groeit alleen maar. Ik ben wel van plan er hard tegenaan te gaan en veel af te maken. Nu de moedertjes er niet meer zijn heb ik meer tijd daarvoor.
Om zo maar een paar dingen te noemen: de japanse spreivergroting; een nieuw sprei voor een lief klein meisje en die wordt ook nog grote zus, dus…! Dan ons sprei, ben ik mee bezig, maar ja…..
Dan liggen er nog handborduurwerkjes en een nieuw kantkloswerk, waar ik op mijn andere blog mijn vorderingen van laat zien, is een tijdrovende bezigheid maar wel allemaal leuk!

Het slot van onze laatste vakantie was een familie-BBQ in Friesland bij een neef. Die had het erg leuk voor elkaar. Een grote tent in zijn tuin, want er kon wel eens een lief buitje vallen. Wat het weer tijdens de bbq aangaat boften wij, super mooi en de kinderen konden lekker hun gang gaan buiten. Reuze gezellig allemaal.


Wij hoefden niet naar huis, mochten blijven slapen in hun caravan achterin de tuin. Heerlijk, en de hele nacht gutste het van de regen, wat slaap je dan lekker. 


Wij, maar ook de familie, willen dit nog wel eens doen met elkaar. Goed voor de familieband!