donderdag 28 februari 2013

Te koop

De TE KOOP pagina heb ik bijgewerkt.

Hier bied ik mijn dubbelbeds breimachine aan van Brother. Er zit veel extra's bij en is in goede staat.


Ook bied ik een quilt-reis strijkijzertje aan van Bohin.

Geïnteresseerden kunnen mij mailen op ffashion@kabelfoon.net   

woensdag 27 februari 2013

Definitieve samenstelling japanse quilt

Hier is ie dan, de definitieve samenstelling van mijn japanse quilt. Ik heb de blokken zo ying-yang mogelijk neergelegd en ben daarin aardig geslaagd. Onze dochter is er nu al heel blij mee. Ze leeft helemaal mee en heeft zo haar wensen en als ik die kan vervullen is dat helemaal oké.

Er komen nog randen langs om hem op maat te krijgen, dus dit zijn het totaal aantal blokken. Er zijn er nog een paar niet ingevuld, maar dat komt nog.
Ik heb deze foto op mijn bureaublad van de laptop gezet, dan weet ik de volgorde van in elkaar zetten.


dinsdag 26 februari 2013

Achteruit patchen

Afgelopen weekend en ook vandaag weer achteruit gepatched. Maar ondanks dat toch weer een paar blokjes af en naar mijn zin. Het Gunbai blokje moest ik overnieuw maken want bij het erop vastnaaien ging de stof helemaal rimpelen en ik weet nog niet waar het in zat, ik denk de combinatie machineborduren en handwerk. Nu is ie beter. Ook nog een eigen fantasie met vijf-en zeshoek apllicatie met kraanvogels erop. En nog een met een machineborduurtje van een japanse tekening uit het Sashikoboek.

Ik ben best tevreden zoals het tot nu toe gaat. Er gaan twee blokjes eruit want die vind ik niet ertussen passen en maak er weer een paar anderen bij, zo blijf je bezig he. Morgen ga ik ze weer even uitleggen en laat ik zien hoever ik nu ben.