donderdag 18 mei 2017

Lezing Hugo Borst

Gisterenavond gezellig met onze dochter naar de lezing geweest van Hugo Borst in de Noviteit in Monster. Onze dochter is ook een boek aan het schrijven over Dementie, vandaar ook mijn interesse. Wij konden daar ook zijn eerste twee boeken over zijn moedertje laten signeren, wat wij ook deden.

Maar wat een enthousiaste verzorgende medewerkers van vier zorginstellingen. En wat heeft die man een gevoel voor de zorg! In zijn boeken verhaaltjes over de demente medemens en zijn moedertje, heel luchtig beschreven. Heel veel herkenning met ook mijn eigen moeder en schoonmoeder, die beiden dement waren.

Ik vond het een heilzame avond en een aanrader om deze boeken te lezen en te ontdekken wat deze ziekte met de medemens doet en er begrip voor te krijgen.

Respect.


dinsdag 16 mei 2017

Voorbereiden TT

Vandaag weer een gezellige borduurbee. Ook een beetje wat affo's gezien voor onze tentoonstelling in juni. Ik ga niet alles verklappen, maar een klein voorproefje mag wel.


Verder vordert mijn breiwerk langzaam, maar het gaat goed. Ingewikkeld patroon, alle patroondelen naast elkaar op ruitjespapier getekend, dan kan ik het beter volgen. Ben er nog steeds blij mee.