donderdag 9 februari 2012

Goed gelukt

Vandaag had ik het gevoel dat het moest lukken. Er ging nogal wat voorbereiding aan vooraf eer ik dit blokje kon maken. Dit liefdesteken hadden mijn dochter en schoonzoon destijds op hun trouwkaart gezet die zij helemaal zelf ontworpen hadden. Dit teken hoort natuurlijk ook op de japanse sprei. Ik wilde daar een applicatie van maken, dus eerst met het borduurprogramma aan de slag om dit te maken, was best lastig om de goede volgorde neer te zetten. Dan naar de borduurmachine en maken. Het ging geweldig in een keer goed en daar ben ik heel erg blij mee.

zondag 5 februari 2012

Winter Wonderland

Onze kleindochter is in haar vrije tijd bezig in een Musicaldansgroepje en heeft het daar ontzettend mee naar haar zin.
Gisteravond hadden ze een uitvoering in Theater de Stoep in Spijkenisse van de musical Winter Wonderland. Dit theater zat vol met vaders en moeders, broertjes en zusjes en opa's en oma's. Fantastische sfeer.
Het was het verhaal van Alice in Wonderland, bewerkt voor ruim 100 cursisten. De liedjes waren soms erg verrassend en kwamen o.a. uit ja zuster, nee zuster, e.a.
Jill zat o.a. in een groepje dat opkwam als cocons, kropen als wormen over de vloer, deden dan die cocon uit en fladderden dan over het toneel, zo lief, dan smelt je als oma.