zaterdag 12 januari 2013

Toen ik 21 was

In navolging tot een heleboel medebloggers ook hier een foto toen ik ongeveer 21 was. Ik vind het heel leuk om jullie te zien in jullie jonge jaren.
Ik had toentertijd verkering met mijn huidige DH, maar nog geen rijbewijs hoor. Wij hadden een oude morris minor, lichtblauw met een rood neusje. Een fantastisch leuk eerste autotootje van mijn DH. Mijn vader had toen een oude morris oxford, die was het grotere broertje van deze auto.


woensdag 9 januari 2013

Een rare klus, maar het werkt.

Allereerst ben ik lekker al opgeschoten met een sok voor lammetje. Jill is ondertussen sokken aan het breien voor lammina, gelukkig is haar andere oma in de buurt als er iets fout gaat. Goed he dat er oma's in meervoud zijn.

Dan nog die rare klus. Ik ben in lengte niet zo groot dus heb altijd problemen met mijn kleding. In de regel los ik dat op door alles korter te maken. Maar hoe doe je dat met een step-in? Ik loste dat zo op: Vanaf de boord op ongeveer 5 cm. knip ik dat ding over de breedte door en zet dat bovenstuk er gewoon weer op met een stikkende zig-zag steek. Het overtollige deel gewoon eraf knippen. Ze zijn niet meer om aan te zien, maar ik heb nu geen last meer van die elastiek randen in mijn taille die altijd driedubbel zaten.