vrijdag 5 december 2014

Een onvergetelijke dag!

Gisteren zijn wij weer thuisgekomen van een fantastisch bruiloftsfeest van Edwin en Jessica. Wij waren uitgenodigd om dit mooie feest op kasteel Westhove in Zeeland mee te vieren.
Het was een geweldige dag die wij de volgende dag mochten afsluiten met een strandwandeling met het kersverse bruidspaar.
Natuurlijk had ik wat leuks gemaakt voor hen maar dat kon ik niet eerder laten zien. Nu mag het. Het is een theemuts geworden, want zij houden allebei veel van thee.
Aan de ene kant heb ik hun namen met trouwdatum geborduurd en aan de andere kant tea for two geappliceerd.




Deze dag was onvergetelijk!

maandag 1 december 2014

Het varkentje is gewassen.

Eindelijk kan ik weer iets laten zien. Drukke periode achter de rug, dus niet zo heel erg veel gemaakt. Maar ik ben wel lekker aan het borduren geweest aan mijn eigen pronkrolletje waarin ik borduurtjes plaats die ik leuk vind om te doen.
Bij het Marker borduren kregen wij een patroontje waarmee je een biscornu kan maken. In het midden stond een vogel getekend, maar die vond ik niet leuk. Ook kregen wij een randje met varkentjes. Daarvan heb ik er eentje in het kussenpatroontje geplaatst. Ben ik wel tevreden over.


Bij de open randjes van het Handwerkcafe Waddinxveen staat nu een leuk randje dat ik wil gaan maken in mijn pronkrolletje, dus die zien jullie de volgende keer.

Wat ik de volgende keer ook laat zien is het kado wat ik heb gemaakt voor een lief bruidspaar, dat kan natuurlijk pas als de dag voorbij is, dus nog even geduld.