zondag 7 augustus 2011

Logeerpartijtjes

Deze grote vakantie had ik allebei mijn kleinkids te logeren. Ieder apart een paar daagjes bij opa en oma. Ze kregen natuurlijk de volle aandacht, wat zij heerlijk vonden. Omdat mijn DH een gebroken been heeft en hij in een hoog-laag-bed beneden mocht slapen mochten de kids in opa zijn bed. Prachtig vonden ze dat.
Het eerst kwam onze kleindochter, die vond het leuk om cakejes te bakken en te versieren. Ook heeft zij bitterkoekjespudding leren maken met echte verkruimelde bitterkoekjes erin. Jammergenoeg geen foto's gemaakt van die mooie cakejes.
En zonet is onze kleinzoon naar huis, die had zelf al een idee wat hij bij ons zou gaan doen: een cars-racebaan maken. Hij kwam met een levensgrote doos en een boel karton waar wij samen een paar dagen aan hebben gesleuteld en geknutseld. Hij had goede ideetjes en oma kon haar creatieviteit ook aardig kwijt. Hieronder wel een paar fotootjes waar wij zoal mee bezig zijn geweest.
Het geheel hebben we opvouwbaar gemaakt met losse delen zodat moeders hem mee in de auto kon nemen naar huis want daar moest weer mee geraced worden.

Al met al waren het drukke dagen maar ik had ze voor geen goud willen missen.