vrijdag 2 december 2011

blogbezoekpauze

Ik las even een blog-bezoek-pauze in. Ik ben druk bezig met de surprises voor de Sint en de tijd ontbreekt mij momenteel om jullie een bezoekje te brengen.
Na het Sintweekend laat ik de surprises zien en kom ik weer bij jullie langs.
Allemaal ook een fijn Sint-weekend gewenst van mij.

woensdag 30 november 2011

Kersttuinen

Gisteren een heerlijke dag gehad. Onze dochter en haar schoonmoeder kwamen mij ophalen om naar de kersttuincentra te gaan. We gingen eerst naar Intratuin in Pijnacker. We hebben daar best een lange tijd lopen kijken en kopen natuurlijk. Toen even een lekker broodje gegeten en afgerekend.
Daarna zijn we nog even doorgereden naar De Driesprong. Ook deze was erg mooi en hebben we ook een hele tijd gewinkeld. Ze zijn dit jaar beiden erg mooi en een bezoekje waard.
Ik was toe aan een nieuwe kerststal, een kleine, want ik heb kleine beeldjes, er zit zelfs verlichting in. Ook toch weer iets kabouterachtigs gekocht, ik zou het niet meer doen maar deze was zo leuk: een omgekeerde paddestoel als drinkbakje met een kabouter en een vogeltje, deze kon ik echt niet laten staan, kreeg ik later van mijn DH, lief he.
Door deze dag ben ik wel in de kerststemming gekomen hoor. Volgende week ga ik eens kijken wat ik nog allemaal heb aan spullen en gaan we een beetje aan het versieren beginnen.

zondag 27 november 2011

Nieuwe siggies

Even een siggie update vandaag. Afgelopen week heb ik weer twee mooie siggies mogen ontvangen. Het blijft leuk om die verrassingsenveloppes op de mat te vinden.
de eerste is van Liz uit de USA met een strassteentje:

De tweede is een siggie van Riekie uit Tilburg, een mooi geborduurde met kraaloogjes.