zaterdag 7 oktober 2017

Geen reacties.

Beste lezers van mijn blog,
Vanaf heden kan je voorlopig niet meer reageren op mijn blog. Er zijn een aantal vervelende berichten geplaatst en die houden niet op, vandaar.
Ik blijf wel blogjes plaatsen, dus kom gerust lezen.

dinsdag 3 oktober 2017

Leuke workshop

Vandaag hadden we quiltbee. Ik was wat verlaat omdat de rits van mijn jas niet wilde gaan en vast zat. Manlief moest eraan te pas komen om hem goed te krijgen. Maar toch lekker gefietst naar Maassluis.
Het was weer een gezellige bee, bijna iedereen was er. We hebben erg veel gekletst zo na de vakanties, dus van steekjes en lapjes kwam niet veel van terecht.
Wel een show-en-tell:

De Circle of Life van Ans, schitterend en zo snel gemaakt.

Deze schaapjes van Lia, zo leuk.

's Middags zouden we een quiltmap gaan maken. Maar eerst ons boterhammetje en heerlijke soep van Co. Ineke was even naar huis om de spullen te halen. Geen idee wat je daar allemaal voor nodig had.
Hieronder zie je hoe wij lekker aan het plakken zijn.Na al dat geknutsel gingen wij allemaal met een kant en klare quiltmap naar huis met dank aan onze Ineke, die het zo leuk heeft gedaan. Hieronder de resultaten.

Mooi he, niet een hetzelfde.

En dit is mijn map.

maandag 2 oktober 2017

Sterren, sterren en nog eens sterren.

Weer een maand geleden dat ik een blogje heb geplaatst, maar ik zit niet stil. Mijn vest is bijna gebreid en moet in elkaar gezet. En de sterren vorderen ook, ik heb er al 15 gemaakt voor de randen van mijn sprei de Circle of Life. De top is nu zover dat ik de puntjesranden eraan ga zetten en dan eerst deze top doorquilten. Dan zet ik de sterrenranden eraan.


Afgelopen weekend lekkere goudreinetten gehaald en had ik opeens zin in appeltaart. Dus gebakken zonder gewone suiker en alleen een zakje vanillesuiker erdoor. Heerlijk was ie.


Morgen hebben we weer quiltbee, zal best weer gezellig worden. En 's middags gaan we een quiltmap maken onder leiding van onze Ineke. Dus komt er vanzelf weer een blogje.