donderdag 19 juni 2014

Gastvrij Midden-Delfland DAG

Aanstaande zaterdag is het Midden-Delfland Dag. Onze groene polder presenteert zich op deze dag heel gastvrij. Er is overal wat te doen. Dit blogje gaat vooral over de Karperhoeve, hier is heel veel te doen en te zien voor jong en oud. Kijk maar eens op hun site.


Zo zijn er heel veel kraampjes die streekprodukten verkopen, en in de stal zijn quilts en borduurwerken en oud boeren goed te bewonderen.
In de Barg zitten de kantklosters en borduursters en kan men heel veel mooie handwerken bewonderen. Buiten zit ook een weefster die haar kunst laat zien.

Vandaag heb ik nog even mijn quilts gebracht en op mijn fietstocht heen en terug heb ik nog foto's gemaakt van de omgeving.

Ook kwam ik nog deze boom tegen met allerlei klompjes erop.

Dus kom allemaal naar ons mooie Midden-Delfland, doe het vooral op de fiets dan kan je niets ontgaan.

zondag 15 juni 2014

Mijn Torchon waaier is AF!

Het is wel weer een tijdje geleden dat ik een blogje heb geschreven. Maar dat betekent niet dat ik heb stilgezeten. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad aan het Tjeukemeer. Wij boften met het mooie weer en de jongens (mijn man en neef) hebben de elfstedentocht uitgefietst, mijn DH voor de 13e keer en zijn neef voor de 30e keer, geweldig!

Zelf heb ik de eerste week flink aan mijn Save the Stitches zitten werken want mijn schoonzusje was er ook een paar daagjes en die borduurde ook, dus gezellig samen aan de borduur.


De tweede week heb ik hard zitten werken aan mijn Torchon waaier, en Hij IS AF! En ik ben er best wel trots op. Ik ben eraan begonnen in 2010 en nu juni 2014 is hij af. Alleen moet ik nog op zoek naar een passend frame.


Mijn quiltwerk staat even op een laag pitje want je kan natuurlijk niet alles tegelijk.