vrijdag 6 juli 2012

Schapenbruidspaar

De kleding van ons schapenbruidspaar Lammetje en Lamina is af. Met heel veel plezier heb ik dit zitten breien. Naarmate het vorderde en het lukte kreeg ik er steeds meer plezier in. Hieronder het bruidspaar en de andere foto de details en achterkant, want die staartjes moesten er natuurlijk uitsteken.


donderdag 5 juli 2012

Een apeklok

Vandaag een klok geborduurd voor onze kleinzoon. Als je voor de een wat maakt staat de ander ook te kijken, dus de 2e klok op rij.

En bij haar heb ik twee huisjes gekocht voor mijn vingerhoedjes en natuurlijk komen daar later achtergrondborduurtjes in.

zondag 1 juli 2012

VAENW

Zo, hier ben ik weer eens. Ik heb niet stil gezeten maar geen tijd om te bloggen gehad, hoop de komende tijd wat meer.
Allereerst heeft onze kleinzoon vandaag de NK minioren jaargangfinale gezwommen, daarvoor moest je wel bij de ned. 24 besten horen. Hij mocht meedoen met de 100 m rugslag, hij zwom een tijd van 1.30.83 en werd van die 24 zwemmers 15e. Wij zijn een zeer trotse opa en oma! Hij is 10 jaar en erg fanatiek daarmee.

Ondertussen ook een klok geborduurd voor onze kleindochter. Die is gek van olifanten, dus moest er een olifant met muis op worden gemaakt.

Ook lukt het breien voor de schapen. Voor Lammetje heb ik het jasje en de broek af. Ben nu bezig met het jurkje voor het andere schaap. Enig om te doen, maar een patroontje daarvan maken lukt niet omdat dat steeds passen en meten is.

De voor- en achterkant van het geheel. Het beest wat opgevuld want de nek was wat leeggeknuffeld. Ook de staart moest een uitlaat hebben. Ik heb dit met veel plezier zitten maken.