zaterdag 22 oktober 2011

40 jaar en erop uit

Afgelopen week waren de schoonouders van onze DD 40 jaar getrouwd en wilden dat vieren met het hele gezin in een huisje van het Land van Bartje, en wij mochten mee. We hebben het ontzettend gezellig gehad.

We zijn o.a. naar Drouwenerzand geweest, dat is een speeltuin met kermisattracties voor de jeugd van 4 tot 12 jaar in Drente. Alle eten en drinken waren bij de prijs inbegrepen. De kids hebben genoten en er mochten een opa en een oma voor niets mee naar binnen, dat is nog eens verwennen he.

Ook hebben we een paar boswandelingen gemaakt.
Wat is een bos toch mooi in de herfst en wij boften
ook nog met het supermooie weer.
We hebben vele foto’s gemaakt vooral van paddestoelen.
Deze maand wordt ik ook 65 en heb dat ook daar met ons eigen gezinnetje en aanhangfamilie gevierd met een soort van pizza-oventje op tafel waarmee je zelf pizza'tjes maakt en bakt. Dat was iets nieuws, ze brachten alles in het huisje en dan maar bakken met zijn allen. Erg gezellig en leuk voor de kids.

Natuurlijk zijn wij ook nog naar de quiltwinkels in de buurt geweest. In Borger heb je De Stofmeid, een klein quiltwinkeltje in een boerderij met een enthousiaste eigenaresse. Ook naar Nieuw-Buinen waar de Naaidoos is gevestigd in een boerderij. Deze laatste winkel is een eldorado van stofjes, heeeeel veel stofjes. Natuurlijk heb ik ook wat gekocht. Hier was ook een tentoostelling van bijzondere quilts, de moeite waard om eens te bezoeken.