woensdag 13 oktober 2010

Poppentrappelzakje give away


Dit lieve trappelzakje geef ik weg. Ik heb dit zelf gemaakt. Dochterlief had de verkeerde maat opgegeven van de pop, ik heb het toen maar afgemaakt en nu geef ik het weg.
Welke poppenmoeder wil deze graag hebben, het is voor een popje van ongeveer 25 cm. Als er meerdere reacties komen ga ik het verloten. Ik wacht tot 20 oktober en dan geef ik het weg.

Een nieuwe siggieDeze siggie komt van Marianna, ik had nooit gedacht die nog eens te krijgen. Marianna bedankt het is een mooie.

Versierde hexjes

Vorige keer had ik het er over dat ik mijn hexjes zou versieren. Ik heb er nu twee gedaan, later ga ik er een rand omheen zetten zoals het papieren voorbeeld. Later ga ik die groteren weer aan elkaar zetten tot een grote hexgonnenbloemenkleedje. Ze zijn machinaal versierd met siersteekjes.

dinsdag 12 oktober 2010

Nieuw slabbetje

Vandaag wordt dit slabbetje weggegeven, dus mag ik het jullie laten zien. De boom is met een stofje er tussen, de rest heb ik gedigitaliseerd en geborduurd op kleine ruitjesstof. Na het borduren heb ik hem gevoerd met dunne badstof.