zaterdag 7 augustus 2010

Mijn sprei is af

Mijn sprei is af en is nu niet meer van mij. We hebben hem 6 augustus aan mijn schoonzusje gegeven die er heeel erg blij mee was. Ik heb er 15 maanden aan zitten werken. Eerst 9 grote blokken gemaakt, die ik zover mogelijk heb doorgequilt met de machine, later met de quilt-as-you-go-methode aan elkaar gezet en dan op de naden weer de doorquiltnaden doorgequilt, daarna de randen en als laatste de afwerkrand. Hij is super geworden.

Terug van de julivakantie

Zo, de julivakantie ligt weer achter ons en ik kan zeggen dat die fijn was. We waren in Terherne waar we een huisje hadden gehuurd bij De Mariahoeve. De kids kwamen ook een paar dagen en dat waren natuurlijk de fijnste.


De tweede week hebben we wat gevist en gefietst en zijn we nog naar een leuk winkeltje geweest in Scharnegoutum boven Sneek. Aan de buitenkant zou je niet zeggen och wat een leuk winkeltje, maar dan moet je juist naar binnen, wat een sortering en wat een hoop spulletjes, je zou zo een nieuwe hobby beetpakken, maar dat doen we maar niet, ik heb genoeg aan mijn lapjes en draadjes.

Maar toen we thuis kwamen stond de tuin ook heerlijk te bloeien, ook het onkruid. Maar deze plant was wel heel erg uitbundig, van die mooie grote bollen en die worden van een regenbuitje niet vies, zodra het weer droog is komt ie weer vrolijk in volle glorie kijken.