zaterdag 19 december 2015

Onze kerst-in

Vandaag hadden we onze jaarlijkse bee-kerst-in. Ik ben na de aug.vakantie bij de groep gekomen en na een bezoekje mijn arm gebroken. dus nu weer erbij en kan weer gezellig meedoen. En gezellig was het! We waren ongeveer met 10 dames, een echtgenoot van de dames was er ook bij en die verzorgde ons, Top! Ieder had wat lekkers meegenomen en we kregen ook nog lekkere soep van onze Co en bitterballetjes.


Ieder had wat te quilten of borduren meegenomen en ook gingen we windlichtjes maken van jampotjes en oude kantjes. Ik had een klein potje met dekseltje gekregen en versierde dit met een uit kant geknipte vlinder. Over het dekseltje een kleedje en een lintje, dan is ie dicht ook nog een beetje het aanzien waard. (helaas ik ben geen versierster)


Aan de muur hangen van een ieder bee-lid kleine quiltjes. Dus van mij moet er ook een bij komen, die ga ik gauw maken. Ook hangen er nu kleine kerstquiltjes, dus volgende kerst komt er van mij ook eentje bij.
Nu voorbereiden voor de eerste bee in het nieuwe jaar, want ik was begonnen aan de internationale Sun-Bonnet-Sue, speciaal voor de bee's, want ik doe eigenlijk alles op de naaimachine, dus heb ik dit nu voor met de hand op de groep. 

Het was weer een TOP-dag, wil ik niet meer missen. Normaal ga ik op de fiets, en ik heb uitgezocht hoe ik met de bus kan met minder weer, dus ik ben steeds van de partij!