vrijdag 25 november 2011

Mijn ufo blog

Hiernaast heb ik een link gemaakt naar een extra blog. Hierin zet ik een lijst met de werkstukken waar ik mee bezig ben en de updates daarvan. Ik heb zoveel omhanden dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Nu kan ik het op een leuke manier bijhouden.
Dus mochten jullie af en toe een kijkje willen nemen dan klik je gewoon op deze foto hiernaast.

donderdag 24 november 2011

BVM blokken

De blokken voor Ida zijn aangekomen dus mag ik ze hier showen. Ik vond deze geweldig om te maken, ik houd wel van dit systeem.
Het was wel zoeken naar zwart/witte stof, maar mijn quiltwinkel in Den Haag had genoeg dus even per post besteld en keurig snel bezorgd.
Ik ben nu aardig bijgewerkt, nog een blok te gaan die voor december, maar daar heb ik al de stofjes voor, dus dat komt goed.

zondag 20 november 2011

Oude speldenkussenshow

Ja hoor Antje ik doe ook mee. Ik heb namelijk ook een oud speldenkussentje, deze heeft onze dochter gemaakt. Zij houdt helemaal niet van zelf handwerken, van een ander vindt ze het heel mooi, maar zelf doen is niets voor haar. Daarom is het des te mooier dat zij dit speldenkussentje gemaakt heeft met veel geduld toen zij nog op de lagere school zat, ze is inmiddels 38, dus een tijd geleden. Ik koester dat kussentje en kom het steeds weer tegen.