donderdag 20 september 2018

Boekpresentatie

Vandaag was het dan eindelijk zover. Bij Mirjam werden de boeken vanmorgen gebracht, waarvan een groot gedeelte naar De Stoep verhuisde waar zij haar boekpresentatie had. Het is al met al een spannende tijd geweest, het schrijven, het corrigeren, het laten drukken en al wat daarbij komt kijken.
En kijk, hier staat zij dan:


Wij zijn natuurlijk hele trotse ouders!

Wilt je dit mooie boek kopen, ga dan naar haar site: https://www.mirjamfoekema.nl
Hier vult jehet contactformulier in waar je het boek kan bestellen.


maandag 17 september 2018

Symposium "De Kracht van Beleving"

Dit wordt gehouden in Theater De Stoep in Spijkenisse op Wereld Alzheimerdag op donderdag 20 september a.s. Hier gaat Mirjam Foekema haar eerste boek: Van persoonlijkheid naar dementie presenteren bij de boekenstand. Een geweldig mooi boek geschreven zowel voor verzorgenden als voor mantelzorgers. Maar ook voor een ieder die meer wil weten wat dementie betekent voor de persoon die daaronder lijdt als voor de mensen om hem/haar heen. Dit boek is met veel zorg en passie geschreven.
zondag 16 september 2018

Ons 50 jarig huwelijksjubileum

En toen was het eindelijk zover. Na een paar maanden voorbereiden hebben wij gisteren ons vijftigjarig huwelijksjubileum mogen vieren met onze lieve kinderen, familie en directe vrienden.
Ook de burgervader kwam ons feliciteren.

Onze schoonzoon heeft het hele feestgebeuren met de camera vastgelegd.

Onze dochter en ik hadden de Morris minor geregeld en manlief met dochter het bruidsboeket. Geweldig. Toen ik mijn man leerde kennen had hij ook zo'n Morris 1000, lichtblauw met een rood neusje. Mijn vader had een Morris Oxford. Dus als wij naar dansles werden gebracht stond daar altijd die lichtblauwe Morris, vonden wij altijd erg leuk. Later bleek die van mijn huidige echtgenoot te zijn. Daarom nu weer een Morris Minor gevonden waarin wij naar de feestlocatie zijn gereden.


Het bruidsboeket is nagemaakt van onze echte trouwfoto, heel knap hoor en mooi!

Wij hebben dit feest kunnen vieren in De Tuinderij. Een geweldige locatie en ontzettend goede bediening. Het buffet smaakte voortreffelijk, daar hebben alle gasten heerlijk van gegeten.

Het samenzijn was ontzettend gezellig. Mooi feest om nog jaren op terug te kijken.