woensdag 13 april 2011

Tim Akkerman met Nonzero

Zoals jullie misschien wel weten is Tim Akkerman solo gaan zingen. Hieronder zingt hij Nonzero. Geniet, maar NIET met mate.

zondag 10 april 2011

Mijn quiltvakantie

Ben weer terug van een heerlijke vakantie waarin ik het meest heb zitten quilten in het lentezonnetje op mijn terrasje van ons appartement. Kijk maar eens hoe heerlijk ik daar zat. Mijn quiltframe gemonteerd op mijn kantklosstandaard, ging perfekt.
Mijn DH ging heerlijk vissen bij het appartementengebouw, kon ik af en toe eens even bij hem kijken. Ook hebben we heerlijk gefietst, hij op zijn racefiets en ik op mijn gewone fiets en ieder zijns weegs. In Friesland fietsen zo tussen die landerijen en de natuur zien groeien is gewoonweg fantastisch.

Ik heb aan mijn hobbyquiltje zitten werken en heel veel gedaan. Lekker je gedachten laten gaan en de vogeltjes horen fluiten. Ook ben ik nog even naar de Ganzerik gefietst en mooie lapjes gekocht voor een kubusquiltje met die gaten erin.

Ook hebben wij nog een dagje Hindeloopen gedaan, is altijd leuk. Natuurlijk het schaatsmuseum bezocht. Daar heeft hij een nieuwe afdeling gemaakt met klederdrachten. Hier staan in een vitrine klederdrachtpoppen met gecertificeerde klederdrachten aan, meest van Friesland.

In het Hindelooper museum heb ik nog een vingerhoedje gekocht en in een winkeltje nog een vingerhoedje met hindelooper schilderwerk. Heel apart.

Een tenslotte vonden wij nog een vogelvoederhuisje op zijn fries, dus die staat nu ook te pronken.