vrijdag 4 januari 2013

Uitverkoop

Vandaag even lekker de oliebollen eruit gefietst en bij het Quilterspalet gesnuffeld in de uitverkoop. Het was er gezellig en ik heb 4 leuke lapjes en hobbs meegenomen. Ik ging eigenlijk voor de uitverkoopstoffen maar kon daarvan niet slagen, maar zonder iets zo'n heerlijke winkel verlaten kon ik niet.
De nieuwe Quilt en zo had ik van de week al gekocht in een tijdschriftenwinkel. Die nieuwe quilt de EMMA hing in zijn volle pracht in de quiltwinkel, dus was dat even genieten met een kopje koffie. 
Ik vind het wel leuk om iets dergelijks te maken, ik heb zat restjes, maar eerst mijn japanse quilt.

Maar tussendoor nog een breiwerkje. Onze kleindochter is een paar daagjes wezen logeren en wilde graag weer even het breien leren want haar vorige "breistokken" waren krom geworden en of oma nog andere had. Oma's hebben alles dus een paar andere pennen opgezocht. Ze wist wel wat er gebreid moest worden, Lammetje en Lamina hadden nog geen schoenen, dus Jill met wit voor Lamina en oma met zwart voor Lammetje schoenen breien. Als ze af zijn laat ik ze wel zien. Jill zou mij op de hoogte houden wat ze gebreid had. Ik krijg nu dus mailtjes met het bericht dat ze weer een "rij" heeft gebreid. dinsdag 1 januari 2013

Oudejaarsavond 2012Oudejaarsavond was voor ons een fantastische avond. Wij zaten op de Marlina, een partyschip uit Spijkenisse. Deze voer om 20.00 uur weg via de Botlek en R’damse havens naar de Erasmusbrug om daar het vuurwerk te bekijken vanaf het water. Wij waren er met onze dochter en schoonzoon met de kids, en haar schoonouders en broer met zijn meisje, dus ons clubje was compleet.
Wij hebben genoten van elkaar en het heerlijke eten, en er was goede live muziek. Om 02.00 uur meerde hij weer aan en met een taxibusje werd eenieder weer thuis afgezet.
Wij mochten bij onze dochter en schoonzoon blijven slapen en dan is wakker worden met de kleinkids ook weer even lekker bijkomen. Een onvergetelijke oudejaarsavond