zaterdag 10 december 2011

Kerstfair in de Quilthoeve

Wat een mooi weer vandaag. Vanmorgen al bijtijds naar de Quilthoeve gefietst, daar was een kerst-quilt-fair, en het leek mij leuk om dit te combineren met mijn fietstocht. Ik moest het een en ander van mij af fietsen en dat helpt. Mijn gpsje bracht mij haarfijn precies op de plek waar ik zijn wilde. Maar wat veel mensen waren er al om 11.15 uur! Ik ben niet lang gebleven, heb gelukkig wel nog wat kunnen kopen bij Atelier Soed een paar van haar borduurpatronen en binnen in de winkel een zakje naaiattributen. Voor lapjes ga ik een ander keertje want dat was niet te doen voor mij. Maar een succes was het in ieder geval voor hen.
Verder kreeg ik ook nog twee mooie siggies deze week waar ik weer heel blij mee ben.
Deze is van Lous.
Deze is van Petronella.

dinsdag 6 december 2011

Leuke Sintzondag

Afgelopen zondag hebben we een hele gezellige Sintzondag gehad met onze kids bij de schoonouders van onze dochter. Eerst deden we de surprises en na het eten de zak met kadootjes. De surprises waren gewoon heel erg leuk, iedereen had zijn best gedaan en we hebben ontzettend veel lol gehad.
Hieronder de suprises die wij gemaakt hadden. Ik had mijn eigen DH getrokken. Hij is altijd een echte plaaggeest, dus voor hem had ik een spook gemaakt.
Omdat ik niet aan een springveer kon komen had ik er postbode-elastiek voor gebruikt, dus het mislukte wel, maar de lol was er niet minder om.

Mijn man mocht voor onze schoonzoon een surprise maken, maar is daar geen held in, dus heb ik geholpen. Hij lust zo graag kaisersschmarren van Dr. Oetker en is een liefhebber van piraten. Dus zwarte Piet had een van de boten van de Sint gekaapt met kaiserschmarren. Hiervoor had ik doosjes met rozijnen en smarties beplakt met de verpakking van kaisersschmarren, dan is internet fantastisch he, je plukt een plaatje en plakt het erop. Hieronder een impressie.
Zelf kreeg ik een paddestoel met de lampjes die ik vorig jaar voor die zwager had gebruikt eraan.  Het huisnr. is 65 omdat ik dat jl geworden ben.

De andere surprises waren ook ontzettend leuk en verrassend, maar ik kan niet alles laten zien. Al met al zijn dat familiedagen waar je naar uitziet en achteraf nog lang van kan nagenieten.