donderdag 23 september 2010

Kantexpositie

In museum "De Timmerwerf" in De Lier is nog tot en met 13 november 2010 een kantexpositie van Agnes Persoon met de titel: "Kant als Kunst."

woensdag 22 september 2010

De woensdag bloem

Het is weer flowerwednesday dus laat ik weer een hexenbloemetje zien. Ik heb hem gemaakt in het afgelopen weekend in Friesland en weer thuis gefotografeerd bij mijn mooie orchidee met de goedkeuring van mijn kabouters.

De bloem is gemaakt van de resten van de sprei die onlangs is afgekomen.
Het zijn lapjes van Moda.

dinsdag 21 september 2010

Lang weekend

Ik ben even uit blogland geweest, wij waren weer een lang weekend in Friesland. Wat is dat toch heerlijk he even onthaasten. Nu wij weer terug zijn valt het mij op dat het hier in het westen zo druk en gehaast is. Bij een super in Friesland gaat alles nog normaal, je kan zelfs een praatje met de cassiere maken terwijl er een rij mensen staat, en niemand wordt daar ongeduldig van.
Hier in het westen gooien ze gewoon met je boodschappen tot ik zei: ga je lekker!....

Maar goed, dat extra weekendje was weer heerlijk, manlief mocht van de (bijna) jarige hoteleigenaar met de viswedstrijd meedoen en met een gezellige avond tot slot. Wij maakten er een lang weekend van dan kon ik nog even naar De Ganzerik voor lapjes, en dit was mijn score:
Een mooi panel voor Kerstmis, wat kerstlapjes en batikjes.
Ik ben daar natuurlijk weer heel erg blij mee.