zaterdag 6 februari 2010

Siggie uit Zweden

Vandaag internationale post gekregen uit Zweden van Joke. Zij heeft ook een heel leuk blog en heeft van haar siggies al diverse quilts kunnen maken. Het blijft leuk zegt zij en ze blijft voorlopig nog sparen.

donderdag 4 februari 2010

Mijn machineborduurtjes

Gisteren heb ik een aantal machineborduurtjes in een fotoboek gezet. Als jullie het leuk vinden om daar te kijken, klik dan op de schaatskabouter dan kom je er vanzelf

woensdag 3 februari 2010

nieuwe siggie

Vandaag alweer een siggie, deze keer een gezellige op de koffie, van Tertia.
Ook van Annelies kreeg ik een mooie siggie. Bedankt allebei.

dinsdag 2 februari 2010

Siggiespost

Wat is het toch leuk om post te krijgen met een zachte inhoud. Je voelt aan de envelop al dat er een lapje in zit, dus meestal een siggie. En dan de briefjes erbij, heerlijk om dan kennis te maken met iemand die deze hobby ook graag uitvoert. Hier de twee nieuwe siggies van An en Chris.

maandag 1 februari 2010

Leuke kadootjes

Zaterdagavond gingen wij op visite bij kennisjes en heb ik deze kadootjes geborduurd. Een closetrol met een gluurbeertje en een gastendoekje met een beertje die uit een gat stapt. De borduurpatroontjes hebik zelf gedigitaliseerd.

Koolmeesvisite

Afgelopen zaterdag was er sneeuw gevallen op ons friese vogelhuisje. Ik geloof dat de koolmeesjes dat best wel leuk vonden. Ze vlogen af en aan om het huisje te inspecteren. Er was zelfs een botsing tussen twee koolmeesjes: de ene wilde er uit en de andere er in. Deze hier vond het uitzicht wel mooi.
Deze foto heb ik genomen terwijl ik binnen op een voetenbankje zat te wachten tot ik zijn koppie zag, ik had mijn toestel op inzoomen gezet en ik vind de foto best leuk geworden.

mijn nieuwe siggies

Even mijn twee nieuwste siggies laten zien.
Ans en Marjo, bedankt.

Trunk show van Sue Daley

Afgelopen zondag was er een quiltshow bij het Quilterspalet. Natuurlijk ging ik daar op de fiets naar toe.
Ze hadden het daar leuk voor elkaar. Er waren 30 zitplaatsen georganiseerd en de koffie stond klaar.
De show werd geleid door Sue Daley uit Australie en zij had fantastisch mooi quilts meegenomen om te showen. Ook kon je nog even in het winkeltje wat artikelen aanschaffen.
Vol nieuwe ideetjes fietste ik weer naar huis. Het was een koude fietstocht maar met warme quiltgevoelens.