vrijdag 16 december 2011

Madeline Bell

Gisteren zijn wij weer naar HET kerstconcert geweest in Delft in de Oude Jan. Hier zongen o.a. Madeline Bell, Petra Berger, Jorge Castro en Jan Vayne achter de piano. Ook twee koren zongen mee. De dirigent Gerard Breas leidde het geheel. Eigenlijk gingen wij er naar toe voor Madeline Bell, zij zong ook in de New London Chorale, waarvan ik veel CD's heb.
De foto is niet best, maar zij zingt hier.
Na afloop kon je nog CD's kopen van Jorge Castro. Ik hoopte eigenlijk dat er ook CD's waren van Madeline Bell en dat was niet zo. Ik ben al heel lang op zoek naar de kerstCD van haar en kan hem nergens kopen. Dus mijn DH vroeg aan Mihal Puscoiu, de panfluitist, of Madeline kon vertellen waar wij haar CD's konden kopen.
Laat zij nou persoonlijk naar ons toe komen, ons de handen schudden en ons het adres geven waar wij haar CD konden kopen. Wat een innemende persoonlijkheid, zij straalt zoveel warmte uit, een heerlijk mens! Wij hebben genoten van haar optreden.

Gisteravond meteen dat adres opgezocht en besteld. Heerlijk he dat WWWweb!

donderdag 15 december 2011

Kerstkaartenquilt

Eindelijk kan ik weer eens wat prutswerk laten zien. Op Anja d'r blog zag ik de kerstkaartenquilt die ik ooit wel eens had willen maken. Zij gaf daar zo'n goede uitleg van dat ik hem nu ook aan het maken ben. Ik wil jullie graag even het resultaat tot nu toe laten zien.
Ik heb de vorm aangehouden van een kerstboom. Ik ga er ook nog leuke versieringen in hangen, maar dat is van later zorg.

Ook heb ik nog wat kadootjes zitten borduren. Eerst twee slabbetjes voor mijn dietiste die een tweeling heeft gekregen.

Ook nog twee handdoeken geborduurd voor mijn buurtjes die zondag 30 jaar zijn getrouwd.

zondag 11 december 2011

Mooie Kerstfilm

Vandaag kreeg ik een hint van dochterlief om op haar hyves naar een film te kijken en ik moest mijn zakdoek erbij houden. Ze heeft niets teveel gezegd hoor. Het verhaal in deze film gaat over huskies. De hond Mara zou onze Teddie kunnen zijn, zag er hetzelfde uit. Dus kwamen onze emoties weer boven over deze lieve hond.
De muziek is van Enya, dus extra gevoelig.