zaterdag 12 februari 2011

Leuke kinderopmerkingen

Vanmorgen moest ik even in het dorp een boodschap doen. Ik ben niet zo groot en dat valt zeker nogal op. Een jongetje van een jaar of zes fietste netjes naast zijn vader maar moest voor mij stoppen omdat ik aan het oversteken was, zei hij tegen zijn vader: Goh pap wat dat is een klein vrouwtje. Heerlijk he zo onbevangen zijn opmerking kunnen plaatsen. Zijn vader keek eens naar mij van wat zou die daarvan zeggen. Ik vind zoiets prachtig, wij denken het en de kinderen zeggen het.

Nog even een klein verhaaltje van een jaar of tien geleden, ik was eigenlijk nog maar net oma geworden, maar dat schijnen ze ook aan je te kunnen zien. Ik liep met een paraplu en dat vond een klein kind zo bijzonder, die zei toen tegen zijn moeder: Kijk daar eens mama daar loopt een oma.


zondag 6 februari 2011

Bewijs dat er geschaatst kon worden!

Hieronder het bewijs dat er op Onze IJsbaan geschaatst kon worden terwijl de weerman had gezegd dat dat nergens kon!

Ruilen en PR's

Van de week ben ik (weer) aan het opruimen geslagen en kwam nog een mooie zwarte tricot katoen tegen voor het maken van een t-shirt 1,15 x 1,50. ruilen tegen een fq?
Ook een heel stel organza lappen (zie foto) die ik kwijt wil en die wil ik ook wel ruilen voor een fq.

Onze kleinkids hebben weer PR's gezwommen, mijn KD op de 100 m vrij een kleine 2 sec. eraf en onze KZ op de 100 m rug een kleine 5 sec. eraf. Leuk he dat ze daar zo'n plezier in hebben. Hieronder geen zwemfoto's maar voetbalplaatjes van de AH die ze zelf hebben gemaakt.