donderdag 10 mei 2012

Logeren

Ons tweede kleinkind is weer naar huis, jammer, want het huis is fijn gevuld als er een kind in huis is. ze zijn nu alle twee een keer bij opa en oma geweest en wij vonden het heerlijk.
Hij mocht met opa mee om een keertje te gaan karten. Hij vond dat wel erg spannend en bij aankomst bij de kartbaan begon hij toch wel te twijfelen of hij het zou doen. Dus eerst maar wat kijken en iets drinken. Natuurlijk wilde hij dat toch en werd hij daarvoor in speciale kleding gehesen en een helm opgezet. Hij zette ook nog een leuke tijd neer dus meneer(tje) was helemaal trots.

zondag 6 mei 2012

Weer een blogje

Het is alweer een poosje geleden dat ik een blogje heb geschreven en mijn blogvrienden heb bezocht. Komt wel weer goed als ik het wat minder druk heb. Er gebeurt veel en er moet veel gebeuren.
Maar vorige week had ik mijn kleindochter een paar daagjes bij ons en zijn wij naar een workshopje breien geweest. Was bedoeld voor kinderen en ik mocht erbij blijven zitten. Was wel leuk, alleen jammer dat er niet meer kinderen waren, maar zij wilden het voor ons toch laten doorgaan. Wij hebben gelukkig in Delft weer een wolwinkeltje en daar was de les. Mijn kleindochter had het wel gauw onder de knie, vooral met het breiversje: insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden. Zij vond dat prachtig. Na afloop had ze een klein strikje gebreid.