donderdag 3 februari 2011

Weer een BVM blokje binnen

Vanmiddag weer een verrassingsenvelop. Die voelen altijd zacht dus ik was al blij voordat ie open was. En ja hoor, het BVM-blokje van Mac. Was is ze lief, zij heeft zelfs haartjes en een lief gezicht. Ook haar schortje is opgeleukt met een zig-zag randje. Mac bedankt.

Ook heb ik er weer een pagina bijgevoegd in de rechterkolom.
Ik heb een aantal leuke linken opgezocht.

dinsdag 1 februari 2011

Mijn hobbyquiltje in aanbouw

Ik wil jullie even de vorderingen laten zien van mijn hobbyquiltje. Ik heb nu de punten eraan zitten met de stitcheries met de borduurmachine. Nu de klosjes er nog omheen of misschien alleen van boven en onder, ik weet het nog niet, maar ik vind hem zelf al heel leuk worden.

Ook heb ik vandaag weer nieuwe lapjes gekocht, tja dat krijg je he als je leuke nieuwsbrieven krijgt. Mag ik over een paar daagjes weer lapjes aaien.

zondag 30 januari 2011

Van alles wat

Het is erg vroeg vandaag, DH is gaan schaatsen op een mooie plaat ijs van onze schaatvereniging in Schipluiden. Die ijskoorts gaat maar niet weg, dus gewoon aan toegeven denkt hij. Dus kan ik even een blogje schrijven.
Afgelopen week heb ik een amicorum gemaakt voor Joke. Ik mag hem nu ook plaatsen want zij heeft hem inmiddels gekregen en is daar heel erg blij mee.Van de BVM groep heb ik inmiddels ook mijn tweede blok van Marion binnen, heeft zij mooi gemaakt he.
Ook kreeg ik nog een siggie binnen van Rian, hij is heel mooi geborduurd met de hand, dank je Rian.
Ook voor de BVM groep heb ik weer een blok klaar voor Caroline. Zij heeft hem inmiddels ook gekregen.