dinsdag 15 februari 2011

Mijn Valentijnsdag en een Award

Gisteren was het Valentijn. Doen wij normaal nooit iets mee, maar mijn DH dacht daar anders over, ik kreeg van hem een mooie Camelia met twee kleuren bloemen erin en een mooie bos rozen. Lief hè. Die Camelia wordt gekweekt bij vrienden van ons.
Het is een vaste plant voor in de tuin en geeft veel bloemen. Je hebt ze in vele varianten.Vandaag kreeg ik van Mac een Liebster Blog Award omdat zij graag mijn blog bezoekt. Dank je Mac, ik voel mij vereerd.
Ik moet hem wel doorgeven aan diegene achter de blogs die ik graag bezoek, maar er zijn een heleboel blogs die ik graag bezoek, ik heb er toch een drietal uitgezocht:

Zo is er het blog van Rian, zij is naar kantklosles gegaan en heeft haar eerst werkje laten zien en dat is erg mooi. Aangezien dat eigenlijk ook mijn liefste hobby is geef ik haar deze Award.

Dan ga ik ook regelmatig naar het blog van Dorine, altijd gezellig en maakt ook hele leuke dingen.

Het blog van Tineke bezoek ik graag omdat zij vooral nu bezig is met handborduren en dat wordt erg mooi.

De tegenprestatie:

Maak een verwijzing naar de blog en/of persoon die je de Award heeft gegeven.

Geef de Award door aan 3 of 4 blogs die je leuk vindt, en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.

Laat een berichtje achter op deze blogs dat ze een Award gewonnen hebben.

Geef vooral aandacht aan beginnende of nog niet zo bekende blogs.

zondag 13 februari 2011

Feestje in De Mol

Gisterenavond waren we uitgenodigd door onze dochter en schoonzoon om hun 10-jarig huwelijksfeest te vieren met een etentje in De Stadsherbergh De Mol in Delft. Daar mag (moet) je dus met je handen eten en heb je verkleding op je stoel liggen zoals een jakje (schort) en een middeleeuws mutsje. Ook waren er optredens van een heks, een goochelaar en De Troubadours. Een schitterende spetterende avond waar je jezelf mocht zijn (of erger). Nou mijn schoonzoon met zijn broer die kunnen er wat van, wat hebben we een lol gehad. Ook de kleinkids vonden dit fantastisch, vooral dat ze met hun handen mochten eten en de soep met een houten lepel, want dat is thuis natuurlijk helemaal niet.
Hieronder een foto van de heks die steeds even langs vloog voor een praatje.