zaterdag 4 december 2010

Update vaenw

Wat een sneeuw he vandaag, lekker weertje om te prutsen. Ik heb mijn laatst gemaakte hexagonnenbloem op een grotere hex gezet, best leuk geworden. Die grotere hexen had ik nog liggen om ooit eens iets van te maken, misschien wordt het nog eens wat.
Ook heb ik vandaag lekker zitten borduren met de borduurmachine, o.a. een kerstfiberkaart met een zelf gemaakt patroontje, ik kan hem alleen nog niet laten zien, komt volgende week.
Ook een geboortekaartje op een slabbetje gemaakt, komt ook volgende week de foto.
Hier nog even een sneeuwfoto van onze tuin.

Ik denk toch wel dat er gauw een 12 tot 15 cm is gevallen,
op de foto was nog niet alles gevallen.

woensdag 1 december 2010

baby-blok hexagonbloem

Deze bloem heb ik gemaakt omdat ik wilde zien hoe die zou worden. Ik vind hem best grappig maar het is ook lastig om te maken.

Ik ben gisteren aan het opruimen geslagen. Zo na ons sinterklaasfeest had ik een hoop troep in mijn hobbykamer dus heb ik mijn 2e hands-shoppie gisteren even geopend. Als er wat voor jullie bij zit mail mij dan maar.

dinsdag 30 november 2010

Mijn winterbirds

Vanmorgen was mijn tuin nog helemaal spierwit met een dun laagje sneeuw, maar dan is het gelijk een heel ander gezicht. Mijn kleine birds op de tafel zaten te rillen in de sneeuw, heb ik ze maar een muts en een dasje om gegeven, kunnen ze er weer tegen.


maandag 29 november 2010

Sintsurprises

Gisteren hebben we ivm de werktijden van onze kinderen ons familiesinterklaasfeest gevierd met surprises en gedichten. Het was weer reuze gezellig en zou dit niet meer willen missen. Hier laat ik jullie de surprises zien die ik gemaakt heb.
De skihut was een kijkdoos met verlichting, die moest je op het dak aanzetten en de andere foto laat het wiegje zien met de slaapzak die ik genaaaid heb voor mijn kleindochter.