dinsdag 5 oktober 2010

Hexjes in voorbereiding

Woensdag is het hexagonnendag, maar helaas wel de voorbereidingen maar geen bloemen. Kijk maar eens hoe hard ik heb gewerkt, maar ben nog zoekende naar de hartjes.
Andere drukke bezigheden houden mij even van de straat, misschien volgende week weer.

zondag 3 oktober 2010

Geboortekaartje

Wat een mooie dag was het vandaag! Dus vanmorgen een heerlijke wandeling gemaakt met mijn DH die mij halverwege trakteerde op een kop koffie in het restaurant van Op Hodenpijl in Schipluiden. Dit oude kerkgebouwtje is in zijn oude glorie hersteld met een soort serre erachter dat als restaurant dienst doet, hier kan je natuur- en streekprodukten kopen en proeven. De moeite waard om eens langs te gaan.

's-Middags bij familie langs geweest vanwege een verjaardag, altijd gezellig daar. Hun dochter heeft een kleintje gekregen, de tweede. Ik probeer van geboortekaartjes die ik krijg een slabbetje te maken waarop ik het kaartje probeer na te maken. Soms moet je er iets op verzinnen dat het lijkt. Dit is mij aardig gelukt. De grote cirkel in het midden heb ik van stof gemaakt, deze staat in de binnenkant van de kaart waarop een gedichtje staat over een lief klein wondertje.