vrijdag 7 maart 2014

Mooie tas

Van de week liet een nichtje van mij uit Nieuw Zeeland een tas zien die zij gemaakt had. Ik vind hem zo bijzonder dat ik hem hier even wil laten zien.Zij maakt heel wat mooie en aparte quilts en wandquilts. Jammer dat zij zo ver weg woont.

Zelf heb ik nog niet veel zitten doen want: Quiltnieuws en de Kantbrief lagen in de brievenbus... en dat is even lekker op de bank met een bakkie erbij.donderdag 6 maart 2014

Nieuw Project

Dank zij Pinterest ben ik gestuit op een wel heel gaaf borduurproject, het is blackwork!
Stof en garen heb ik al in mijn bezit, dus kan ik beginnen.
Het patroon is hier te downloaden.


Ik heb vandaag twee strengen lighteffects garen van DMC gekocht om dit borduurwerk op te fleuren. Ook kan je het nog versieren met kraaltjes. Komt ook nog wel. 
Ook heb ik het tijdschrift Handwerken zonder grenzen van maart gekocht. Hierin staan veel artikelen die mij interesseren, dus ook heerlijk leeswerk. Op die site staan ook een aantal patronen die je kunt downloaden dus ga eens kijken.

dinsdag 4 maart 2014

Leuke prijs en een siggie

Van de week kreeg ik een mailtje van De Broodfabriek, waar de volgende maand de Quiltbeurs gehouden wordt, ik had een prijs gewonnen. Een gratis toegangsbewijs en het nieuwe speldje van het Quiltersgilde. Ben ik natuurlijk heel erg blij mee.Ook heb ik een mooie siggie gekregen van Heidi uit Deutschland. Heidi bedankt.


zondag 2 maart 2014

Mijn Atarashii hangt

Gisteren mijn Atarashii opgehangen, voel mij een beetje trots.


Ben ook lekker aan het borduren aan mijn chinese borduurwerkje. Het tinborduren doe ik later, anders gaat dat vervormen, is nogal teer. Het chinese zijdegaren heb ik aan de kant gegooid, blijft erg aan je handen hangen en gaat dan pluizen. Ik gebruik nu gewoon dmc. Ik probeer wel de kleuren van het patroontje aan te houden.