maandag 25 augustus 2014

Wintervoorbereidingen

Haha, jullie denken dat de zomer voorbij is en de winter in aantocht? Het vooruitzicht alleen al vind ik heerlijk. Meer tijd voor mijn hobby's, want ik heb er (te)veel. In september gaan de clubs weer beginnen en op internet ook allerlei leuke dingen waar ik aan mee ga doen. Zo heb ik een handwerkcafe gevonden in Waddinxveen die ons de open randjes gaan leren te maken met o.a. leuke projectjes. Kijk maar eens bij hun om de hoek.


Ook voor het tweede deel van het Marker borduren: Doorborduren met handwerken van Marken, heb ik mij opgegeven. ook raad ik jullie aan daar even te gaan kijken.

Ik heb alles al bij elkaar gezocht zodat ik lekker aan de slag kan.

Ook voor het kantklossen ben ik het een en ander aan het voorbereiden, maar dat kunnen jullie op mijn andere blog lezen.

Omdat wij toch al zo aan het borduren zijn met zijn allen wil ik jullie onderstaande foto niet onthouden. Het is een pyamazak in hardanger borduurwerk, die omstreeks 1930 is gemaakt door de moeder van een vriendin.


Zij heeft nog meer van dat moois, die zal ik een andere keer op de foto mogen zetten.

Dan nog even iets heel anders. Mijn DH is vorige week 70 geworden, waarvoor wij een mooie taart hebben laten maken met zijn logo en de friese vlag maar dan met hartjes, dat vonden de kleinkids vroeger zo leuk.


Onze kleindochter was daarvoor ook kreatief bezig geweest en beschilderde een t-shirt voor hem als kado. Zo leuk. Ook de achterkant was zo beschilderd en opa zat het hele feest met dit mooie shirt aan.


Zo dit was een lang blogje, maar het was ook weer een tijdje geleden dat ik er een schreef. Tot de volgende keer, zal ook wel weer even duren want de wintervoorbereidingen zijn nog niet klaar.