zondag 7 april 2013

Allemaal leuks.


Zaterdag zijn wij thuisgekomen van een heerlijke relaxte vakantie in Friesland. Het was te koud om buitenaktiviteiten te ondernemen, dus heerlijk aan mij quilts zitten werken en zitten kantklossen.
Ik moest nog 3 blokjes voor de japanse quilt maken en ben toen verder gegaan met mijn Atarashii. Het was een tijd geleden dat ik eraan gewerkt heb dus eerst even flink gepuzzeld.
Dit zijn zes bloemenblokken, nog 3 erbij en dan de rand. Moet nog veel voor gebeuren.


Ook hebben wij besloten om onze slaapkamer op te knappen. Er zit al 15 jaar bouwbehang op dus het mag wel een keer. Ook maar gelijk nieuwe bedden gekocht en naar laminaat gekeken. Dat wordt dus een flinke klus en we moeten ook nog opschieten, want als de bedden komen willen we wel de vloer en de muren klaar hebben.

Vandaag als toetje op de vakantie de quiltbeurs in de Broodfabriek bezocht. Het was er heel gezellig en leuk ingericht. Ik heb er ook onderstaand patroon gekocht van Jacqueline de Jonge. Wat kan zij mooie quilts maken! Ze zat bij de kraam van de Stofmeid.


Ik maak hem in iets andere kleuren en wordt dan een sprei op ons nieuwe bed. Misschien eerst een cursus volgen van haar, lijkt mij wel goed om dat eerst eens te doen.