vrijdag 20 september 2013

Mijn eerste punt

Vandaag heel veel zitten prutsen om mijn eerste punt van de middenster goed te krijgen. Ik ben echt een paar uur aan het puzzelen geweest, maar het eerste puntje is gemaakt en ik ben niet helemaal ontevreden. Misschien maak ik hem nog over, maar ik ga eerst de anderen maken.
donderdag 19 september 2013

Enkele blogveranderingen

Hallo allemaal,

Er zijn bloggers die mij vragen of ik de patroontjes van de downloadpagina wil toesturen. Het wil even niet lukken om dit rechtstreeks te doen dus krijg ik emails daarover. Als ik geen bericht kan terugsturen bij gebrek aan afzender kan ik dit niet doen, dus graag je emailadres vermelden in je bericht. (zie ook de gratis patroontjes pagina)Op de blog van Chris zag ik een heel leuk initiatief van Neeftjesblog voor het maken van een bloggersquilt. Graag ga ik mijn bijdrage daaraan leveren. Haar button heb ik ook op mijn blog geplaatst zodat jullie ook rechtstreeks bij haar kunnen kijken.


Ook op de pagina Te Koop heb ik een paar boeken neergezet.


woensdag 18 september 2013

Mijn "Circle of Life"

Dit is de naam van mijn nieuwe quilt voor ons bed.
Ik was al aan het verzamelen en vandaag de middenster aan het inkleuren met mijn lapjeskeuzes. Deze ster staat ook in EQ7 dus een leuke klus.Ik heb de kleurtjes voorzien van een cijfer dan kan ik het makkelijk bij elkaar zoeken. 
Voor de inkleuring heb ik mijn eigen volgorde gekozen, is dus anders als het plaatje van de oorspronkelijke quilt.
Op deze link staat een tutorial hoe je deze ster moet naaien.

maandag 16 september 2013

Lasergraveren

Gisteren hadden wij met onze kinderen en familie-aanhang een gezellige middag/avond. Onze schoonzoon had nog wijn staan en het was de bedoeling die in combinatie met de gezelligheid met elkaar te drinken. Nu wil het ook dat hij sinds heel kort een eigen bedrijfje is begonnen in lasergraveren. Hij moet nog heel veel leren daarvoor want je kan daar zo veel mee doen. Wij kregen natuurlijk ook een demonstratie op glas graveren en kijk eens wat een mooi wijnglas ik van hem heb gekregen.

Wij gingen natuurlijk allemaal met een proefgravure naar huis.