zaterdag 27 november 2010

Siggies en een vingerhoed

Deze week heb ik weer twee nieuwe siggies mogen ontvangen, een van Stella en een van Inge, mooi zijn ze he.
Vorige week deed ik mijn boodschappen voor de Sint in Delft en kwam langs het museum van Vermeer, ik dacht toen net zullen ze hier een vingerhoed hebben? En ja hoor, hij is alleen wel aan twee kanten te bewonderen, kijk maar:

woensdag 24 november 2010

update oproepje

Van de week deed ik een oproepje over die adventskalender. Ik zou hem nog steeds willen hebben maar ik heb ook een alternatief gevonden en wel op de site van Maurer-Stroh. Op deze site staan heel veel freebees voor kruissteek, o.a. een adventskalender in 2009.
Zij geven hem in handkruissteek maar ook in kruissteek voor machineborduren. Ik ben er helemaal happy mee.

dinsdag 23 november 2010

Hexagonnen update

Het is morgen weer hexagonnenwoensdag en ik ben weer flink met ze aan de slag geweest. Ondanks de erg drukke bezigheden thuis heb ik toch nog tussendoor wat kunnen maken. Dit is er een met aardbeien, de volgende wordt een kubus-hexjes-bloem. Ik ben zelf benieuwd hoe dat er gaat uitzien.


Vervolgens heb ik nog een hexagonnen-speldenkussen-bakje gemaakt, deze is van Penny. Het patroon in pdf formaat staat nu op de site van haar.


Het quiltbeertje op de voorkant is mijn eigen machinaal geborduurde patroontje.                                             

maandag 22 november 2010

oproepje

Wie heeft het tijdschrift CrossStitcher nr. 204 over en wil hem kwijt. Ik zoek hem voor de adventskalender met die geborduurde zakjes.