dinsdag 19 februari 2013

Nieuw blokje

Vandaag kan ik een nieuw blokje laten zien. Het is een Matsu, de Pine tree. In het boek zijn andere stofjes gebruikt en geappliceerd. Ik heb er een applicatie-borduurpatroon van gemaakt. Het is zo ontzettend leuk om er je eigen draai aan te geven.

zondag 17 februari 2013

Opening BudoSportRust

Vandaag was de opening van een nieuw sportgebouw van Budo Sport Rust in Leidschendam. De sportschool van Jan Rust was toe aan een eigen gebouw met meer ruimte aangezien zijn vrouw Mary ook lessen geeft in bodybalance is het veel fijner als dat allemaal bijeen zit in één gebouw.
De ouderwets gezellige sfeer die bij deze sportschool hoort was ook merkbaar bij de officiële opening vandaag. Buiten op de parkeerplaats een blaasorkest en koffie met. Ook werden er natuurlijk witte en lila ballonnen opgelaten. Er was nog veel meer te doen, maar ook binnen konden de mensen de mooie ruimten bekijken waar gesport kan worden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Op deze sportschool kan iedereen trainen, ook degenen met een beperking kunnen hier terecht voor hun sportuurtje.

Voor de mooie nieuwe dojo van Jan Rust heb ik een schilderijtje geborduurd op een japans lapje waarop alle kleuren judobanden staan en hoe gaaf het judo is.