vrijdag 28 oktober 2011

65+

Deze week ben ik officieel 65 jaar geworden, we hadden het met ons gezin en aanhang reeds gevierd in de herfstvakantie. Nu dus gewoon thuis en op het werk. Ik heb heerlijke verjaardags- wensen gekregen in allerlei vormen van wenskaarten, kado's en bloemen.
Ik ben erg verwend en bedank jullie daar allemaal voor.


Nu weer tot de orde van de dag. afgelopen tijd heb ik ook nog mooie siggies ontvangen van Sherry, Danette, Gea en Annemarie.

Dames bedankt!
 

9 opmerkingen:

Lida zei

Alsnog gefeliciteerd, ben je toevallig van de 25e? Dan ben je net zo oud als mijn broer die ook 65 werd! Leuk al die kaarten en gelukswensen, groetjes
Lida

Chris zei

Nu maar heerlijk nagenieten Joke! Gaat zoiets weer vlug voorbij hè!
Jij gaat ook lekker door met de siggy's. Leuk zijn ze weer. Groetjes.

Annemarie zei

Nog van harte gefeliciteerd! Heerlijk dat je zo verwend bent. Leuk om mijn siggy op je blog te zien. Je gaat wel snel zo met verzamelen. Groetjes, Annemarie

Rian, zei

Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en nog veel gezonde handwerkjaren erbij gewenst. Leuk dat het zo dubbel en dwars gevierd is en de siggies zijn weer fleurig.
Groetjes,
Rian

Guusje, zei

Gefeliciteerd en nog heel veel jaren erbij. Mooie siggies heb je ontvangen.

Hermie zei

Hallo Joke, volgens mijhad ik je al gefeliciteerd,maar anders alsnog heeeeel hartelijk gefeliciteerd, je hebt het toch maar mooi gehaald de 65 jaar.
Dankj je voor je bezoekje aan mijn blogmaar ik weet nog niet zo heel goedhoe het gaat hoor.

Wieke van Keulen zei

Van harte gefeliciteerd. Een prachtige leeftijd en heerlijk om lekker de tijd te hebben voor de dingen die je leuk vind. Ik heb je aan mijn favo's toegevoegd, dus ik kom vaker om 't hoekje kijken.
Groet.

GRANNY'S HOUSE zei

Van harte en join the club, ik kreeg deze week mijn eerste aow, was toch wel even wennen ;-))

Groetjes
Ines

Gea zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!