zaterdag 22 oktober 2011

40 jaar en erop uit

Afgelopen week waren de schoonouders van onze DD 40 jaar getrouwd en wilden dat vieren met het hele gezin in een huisje van het Land van Bartje, en wij mochten mee. We hebben het ontzettend gezellig gehad.

We zijn o.a. naar Drouwenerzand geweest, dat is een speeltuin met kermisattracties voor de jeugd van 4 tot 12 jaar in Drente. Alle eten en drinken waren bij de prijs inbegrepen. De kids hebben genoten en er mochten een opa en een oma voor niets mee naar binnen, dat is nog eens verwennen he.

Ook hebben we een paar boswandelingen gemaakt.
Wat is een bos toch mooi in de herfst en wij boften
ook nog met het supermooie weer.
We hebben vele foto’s gemaakt vooral van paddestoelen.
Deze maand wordt ik ook 65 en heb dat ook daar met ons eigen gezinnetje en aanhangfamilie gevierd met een soort van pizza-oventje op tafel waarmee je zelf pizza'tjes maakt en bakt. Dat was iets nieuws, ze brachten alles in het huisje en dan maar bakken met zijn allen. Erg gezellig en leuk voor de kids.

Natuurlijk zijn wij ook nog naar de quiltwinkels in de buurt geweest. In Borger heb je De Stofmeid, een klein quiltwinkeltje in een boerderij met een enthousiaste eigenaresse. Ook naar Nieuw-Buinen waar de Naaidoos is gevestigd in een boerderij. Deze laatste winkel is een eldorado van stofjes, heeeeel veel stofjes. Natuurlijk heb ik ook wat gekocht. Hier was ook een tentoostelling van bijzondere quilts, de moeite waard om eens te bezoeken.

8 opmerkingen:

Chris zei

Oh Joke, wat een beeld van een huisje!!! Jullie hebben enorm genoten, dat kan ik wel begrijpen. Wat is die Naaidoos een quiltparadijs hè?! Zoveel stofjes en ook zo mooi geëtaleerd. En gezellig.
Mag ik je verjaardagsdatum weten, die gaat dan in mijn 'Weblogstersboekje'. Heel fijn weekend.

Lida zei

Je hebt genoten en je zat echt in een schattig huisje zeg! Mooie paddestoelen en wat leuk om op deze manier die mijlpaal te vieren! Fijn weekend,
Lida

Ria zei

He Joke, wat heb jij je tijd leuk besteed zeg. Heerlijk om er zo een tijdje met z'n allen tussenuit te zijn. Geniet nog maar lekker na.

Groetjes Ria.

Ik weet de datum niet, maar ik wens je wel een fijne verjaardag op de dag zelf.

Cisca zei

Wat een prachtig huisje, en wat gezellig zo met elkaar. Leuk, dat speelpark mooie paddenstoelenfoto's en ook nog quiltwinkels bezocht. Helemaal af!
Groetjes, Cisca

Antje uit Urk zei

Wat heerlijk hebben jullie het gehad en van harte gefeliciteerd met je 65-ste verjaardag!
groetjes,

GRANNY'S HOUSE zei

O jee, jij ook al 65, ik ben het net geworden en merk er eigenlijk niets van :-D
Ik wens jou dan ook een hele fijne verjaardag en geniet van elkaar.

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Wat leuk dat jullie meemochten. Het huisje wat ik hier zie lijkt erg op mijn ouderlijk huis en alvast van harte met je 65 ste verjaardag.

Diny zei

Jaaaa, Drenthe is mooi hè. Ik woon er ook! Drouwenerzand ben ik ook wel geweest, altijd leuk. maar moet toch ook eens naar de "naaidoos" ! ik hoor er vaak over. leuke foto's hoor! groetjes,.