zondag 23 december 2018

Eindejaarsblogje

Allereerst wens ik jullie bezoekers van mijn blog hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2019.


Dit leuke hart heb ik gemaakt n.a.v. een workshopje dat Ineke deed op onze sintbee. Ik heb er verschillende gemaakt, vond ze zo leuk.
Die sintbee was erg gezellig, alle stoelen waren bezet. Er werden ook nog hele mooie werkstukken getoond, kijk maar even hieronder.

De beer van Ineke

De japanse van Greet

De 3D kerstbloemen van Hennie

De vogeltjesboom van Co

En de varkens ook van Co

Afgelopen zaterdag was er feest op de Uithof. De honderd ronden bestond 40 jaar dus feest en daar wilden wij bij zijn. Wat optredens uit eigen gelederen en een mooie taart ter gelegenheid van die 40 jr. en natuurlijk werden de 100 ronden ook geschaatst. Was een leuke happening.De komende feestdagen blijven rustig. Wel ga ik kijken naar de zwemresultaten van kleindochter, zij probeert de 100 x 100 te zwemmen binnen een tijdslimiet. Er zijn mooie medailles te winnen voor degenen die dat halen. Onze schoonzoon heeft die mooie medailles ontworpen.

Dit was mijn laatste blogje van 2018, tot volgend jaar.

6 opmerkingen:

Ineke zei

Wat een prachtige projecten, dat hartje is wel erg mooi!
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Floor zei

Een schattig hartje heb je gemaakt. Hartjes, daar houden quilters van hè.
Wens je ook hele fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling.
Succes voor je kleindochter.
Groetjes,
Floor

Petra zei

De Uithof, dat roept herinneringen op. In mijn jeugd heb ik daar heel wat rondjes geschaatst en de rector van de middelbare school vierde elk jaar zijn verjaardag door de hele school een dag op de Uithof uit te nodigen. Ik vind je hart geweldig. Vooral dat plaatje van de 3 kinderen op de slee. Hele fijne dagen gewenst!

Ria zei

Wat een lief hartje. Fijne feestdagen en een creatief 2019 gewenst.

Renske zei

Fijne kerstdagen en een goed en gezond 2019.

Judith zei

Hi Foekie, Voor jou ook alle goeds voor 2019! Veel gezondheid, liefde, vreugde, en uiteraard ook een lekkere dosis creativiteit toegewenst! Fijne dag, gezellige avond,