vrijdag 13 november 2015

Sprei veranderen.

Ja, dat gebeurt ook he dat je een eenpersoons sprei naar een tweepersoons mag veranderen. Het is de japanse sprei van dochterlief die ik een poosje geleden voor haar had gemaakt. Hij was voor het logeerbed maar mag nu verhuizen naar het grote bed. Aangezien ik nog steeds om-het-hand ben zoek ik alle stofjes maar op die erin zitten en puzzel maar hoe of ik dat zou kunnen doen.Ik heb best nog veel, dus ik dacht maar zo dat ik tot en met de rode rand de boel uitelkaar ga halen en rondom, dus ong. 28 blokken, erbij ga maken. Voor de rand en achterkant zie ik later wel.
Dus nog veel werk aan de winkel. Wel weer een uitdaging om dit voorelkaar te krijgen. 

Maar voor het zover is dat ik werkelijk aan de slag kan duurt nog wel even. De breuk van mijn arm is nu 5 weken, dus ik moet nog geduld hebben. Wel heb ik vanmorgen mijn wandeling weer kunnen maken met vaak de arm uit de sling, en dat is fijn!

Ik ga weer puzzelen en ik houd jullie op de hoogte.


5 opmerkingen:

Annie Kingma.Bonnema zei

Beterschap voor je arm. ik had dat even gemist.
Een uitdaging, de sprei groter te maken.
Blokken maken leuk, maar eerst slopen.
Maar even rustig aan nog met je arm
Fijn weekeinde
Groetnis Annie

Ineke zei

Knap van je, zo'n uitdaging aangaan. Sterkte en beterschap met je arm.
Liefs, Ineke

Ans zei

Knap hoor, om daar aan te beginnen, ik zou geloof ik voor een nieuwe grote gaan. Veel sterkte met je arm, het lijkt mij erg lastig.

Lida zei

Ja wat een klus zal dat worden, maar wel een leuke om hem groter te maken en veel gebruikt te zien worden! Doe nog maar even kalm aan met je arm, beter even wat langer gewacht, dan niet goed geheeld! Hou je taai, groetjes
Lida

Chris zei

Dat is echt wel een heel gepuzzel zeg, niet eenvoudig, maar jij krijgt dat wel voor elkaar!