zondag 25 oktober 2015

Verrassingsdag!

Gisteren kreeg ik een grote verrassing. Ik ben maandag jarig en heb aangegeven het niet te vieren omdat ik mijn bovenarm heb gebroken, die mag niet in het gips dus kan ik ook niet veel.
Komt er om etenstijd onze dochter met haar gezinnetje met eten van de chinees en een mooi bloemstuk met orchidee. Zo lief!
En even later schuiven ook haar lieve schoonouders en zwager met vrouw en baby aan. Die had ook een appeltaart gebakken en was mijn verrassingsdag compleet.
Ik had dit niet verwacht, dus een complete verrassing!

Haar schoonmoeder had ook nog twee schoollapjes meegenomen die haar moeder en diens moeder heel vroeger hadden gemaakt op school. nu staan daar twee alfabets op, een normale en een andere volgorde alfabet. Dat laatste staat wel meer op schoollapjes heb ik gezien op het web en ik zou graag willen weten waar dat alfabet voor staat. Misschien kan iemand mij dat vertellen?

7 opmerkingen:

Ans zei

Dat is inderdaad een verrassing! Sterkte met je arm en wat een mooie lapjes!

Chris zei

Allereerst: VAN HARTE GEFELICITEERD! Heerlijk, zo'n dochter met verrassingen. Heb je het tóch kunnen vieren.
Ik hoop van harte dat je arm snel geneest en je weer het een en ander kan doen.
Wat die lapjes betreft, ik denk dat Annelies dat wel weet. Ik ben een leek op dit gebied.

Lida zei

Nog van harte en ik hoop dat je snel weer gezellige dingen kunt doen, we hebben je gemist! Groetjes
Lida

Ria van Os zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en ik wens je een voorspoedig herstel toe, groetjes van Ria.

De borduurvrouw zei

Wat leuk dat je een berichtje op mijn blog achter liet. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaadag, zo te lezen heb je het heel gezellig gehad. Wat lief van je dochter om een feestje voor je te organiseren en als klap op de vuurpijl nog twee mooie shoollapjes kaco te krijgen.
Het "aparte'alfabet is een oefening in lettertypes. Eerst leerden de meisjes te zogn. stokletters zoals de L, H, T, I enz. vervolgens de ronde letters P, B, O etc en tot slot de diagonale letters, V, W, X, Z enz. Het is een opbouw in moeilijkheidsgraad van makkelijk (recht borduren) tot moeilijker idiagonaal). Meer weet ik er ook niet van maar inderdaad kan Annelies van het blog Quilts and Siggies je er veel meer over vertellen. Groetjes, Nienke

Johanna Faber zei

Nog gefeliciteerd en wat een verassing wat mooiGroetjes uit Zweden

Monica zei

Nog gefeliciteerd, en wat leuk dat je die 'schoollapjes' kreeg.
Veel succes met het vergroten van je quilt. Is inderdaad een hele uitdaging hoor.