vrijdag 4 januari 2013

Uitverkoop

Vandaag even lekker de oliebollen eruit gefietst en bij het Quilterspalet gesnuffeld in de uitverkoop. Het was er gezellig en ik heb 4 leuke lapjes en hobbs meegenomen. Ik ging eigenlijk voor de uitverkoopstoffen maar kon daarvan niet slagen, maar zonder iets zo'n heerlijke winkel verlaten kon ik niet.
De nieuwe Quilt en zo had ik van de week al gekocht in een tijdschriftenwinkel. Die nieuwe quilt de EMMA hing in zijn volle pracht in de quiltwinkel, dus was dat even genieten met een kopje koffie. 
Ik vind het wel leuk om iets dergelijks te maken, ik heb zat restjes, maar eerst mijn japanse quilt.

Maar tussendoor nog een breiwerkje. Onze kleindochter is een paar daagjes wezen logeren en wilde graag weer even het breien leren want haar vorige "breistokken" waren krom geworden en of oma nog andere had. Oma's hebben alles dus een paar andere pennen opgezocht. Ze wist wel wat er gebreid moest worden, Lammetje en Lamina hadden nog geen schoenen, dus Jill met wit voor Lamina en oma met zwart voor Lammetje schoenen breien. Als ze af zijn laat ik ze wel zien. Jill zou mij op de hoogte houden wat ze gebreid had. Ik krijg nu dus mailtjes met het bericht dat ze weer een "rij" heeft gebreid. 5 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Mooie lapjes en leuk dat je kleindochter ook aan het breien is.

Groetjes
Ines

Hermie zei

Wat leuk je kleindochter aan het breien, onze kleindochter heeft vandaag wol uitgezocht.
Mooi he? die Emma quilt, ik heb hem woensdag ook gekocht.

Ans zei

Ja die Emma, die weet wat. Ik mag er ook nog niet aan beginnen, eerst moet de Variahex of de Octablom af zijn. Wat schattig je kleindochter zo te zien zitten. Groetjes, Ans

Guusje, zei

Wat een mooie aankopen heb je gedaan en at leuk om je kleindochter weer breien te leren.

Ansje zei

Heerlijk zo'n meisje met de breinaalden. KNap hoor. Is mij nog niet gelukt om Laura te leren. KOmt nog wel. De wil is er (van Laura:-)