dinsdag 6 december 2011

Leuke Sintzondag

Afgelopen zondag hebben we een hele gezellige Sintzondag gehad met onze kids bij de schoonouders van onze dochter. Eerst deden we de surprises en na het eten de zak met kadootjes. De surprises waren gewoon heel erg leuk, iedereen had zijn best gedaan en we hebben ontzettend veel lol gehad.
Hieronder de suprises die wij gemaakt hadden. Ik had mijn eigen DH getrokken. Hij is altijd een echte plaaggeest, dus voor hem had ik een spook gemaakt.
Omdat ik niet aan een springveer kon komen had ik er postbode-elastiek voor gebruikt, dus het mislukte wel, maar de lol was er niet minder om.

Mijn man mocht voor onze schoonzoon een surprise maken, maar is daar geen held in, dus heb ik geholpen. Hij lust zo graag kaisersschmarren van Dr. Oetker en is een liefhebber van piraten. Dus zwarte Piet had een van de boten van de Sint gekaapt met kaiserschmarren. Hiervoor had ik doosjes met rozijnen en smarties beplakt met de verpakking van kaisersschmarren, dan is internet fantastisch he, je plukt een plaatje en plakt het erop. Hieronder een impressie.
Zelf kreeg ik een paddestoel met de lampjes die ik vorig jaar voor die zwager had gebruikt eraan.  Het huisnr. is 65 omdat ik dat jl geworden ben.

De andere surprises waren ook ontzettend leuk en verrassend, maar ik kan niet alles laten zien. Al met al zijn dat familiedagen waar je naar uitziet en achteraf nog lang van kan nagenieten.

8 opmerkingen:

Lida zei

Gave surprises en echte gezelligheid! Lekker nagenieten!
Groetjes
Lida

Johanna Zweden zei

Wat een enige surprises, jammer om uit te pakken, dit zijn al cadeaus
Groetjes Joke

Chris zei

Dat vind ik ook altijd het leukste, de surprises. Jullie hebben er veel werk van gemaakt hoor, echt leuk. Ik heb nog nooit van kaisersschmarren gehoord, wat is dat voor lekkers?

sylvia zei

wat een gezellige boel is dat geweest, nu snap ik waarom je een blogpauze had.......;)

petronella zei

Heerlijk hè? Genieten van kinderen en kleinkinderen! Ik geniet er ook met volle teugen van! En dan hebben we straks kerst nog......!

Hermie zei

dat is zeker heeeeel gezellig geweest, dat kun je op de foto's wel zien. Leuk hoor.

Guusje, zei

Het ziet er erg leuk en gezellig uit en wat hebben jullie allemaal leuke surprises gemaakt en gekregen.

Ria zei

Wat hebben jullie er een werk van gemaakt. ziet er allemaal erg leuk en gezellig uit. Geniet nog maar lekker na.
Groetjes Ria.