zondag 7 augustus 2011

Logeerpartijtjes

Deze grote vakantie had ik allebei mijn kleinkids te logeren. Ieder apart een paar daagjes bij opa en oma. Ze kregen natuurlijk de volle aandacht, wat zij heerlijk vonden. Omdat mijn DH een gebroken been heeft en hij in een hoog-laag-bed beneden mocht slapen mochten de kids in opa zijn bed. Prachtig vonden ze dat.
Het eerst kwam onze kleindochter, die vond het leuk om cakejes te bakken en te versieren. Ook heeft zij bitterkoekjespudding leren maken met echte verkruimelde bitterkoekjes erin. Jammergenoeg geen foto's gemaakt van die mooie cakejes.
En zonet is onze kleinzoon naar huis, die had zelf al een idee wat hij bij ons zou gaan doen: een cars-racebaan maken. Hij kwam met een levensgrote doos en een boel karton waar wij samen een paar dagen aan hebben gesleuteld en geknutseld. Hij had goede ideetjes en oma kon haar creatieviteit ook aardig kwijt. Hieronder wel een paar fotootjes waar wij zoal mee bezig zijn geweest.
Het geheel hebben we opvouwbaar gemaakt met losse delen zodat moeders hem mee in de auto kon nemen naar huis want daar moest weer mee geraced worden.

Al met al waren het drukke dagen maar ik had ze voor geen goud willen missen.

11 opmerkingen:

Antje uit Urk zei

Wat heerlijk Joke! fijn dat jullie zo genoten hebben!
groetjes en een fijne dag verder!

Chris zei

Dat is natuurlijk héél speciaal dat opa beneden in een bed ligt! Super toch voor de kleinkids, maar ook voor opa denk ik.
Lekker genieten is dat van je kids. Ik ben gek op bitterkoekjes, mmmm. En die racebaan is natuurlijk helemaal het einde.
En nu maar lekker bijkomen hè Joke?!

Tineke zei

Zo te horen hebben jullie je allemaal goed vermaakt tijdens de logeerpartijen. Nu weer een beetje bijkomen van alle bezigheden?
Groetjes Tineke

Dorine zei

Oma worden en zijn is het mooiste wat er is.
En wat zal je man vanuit zijn bed hebben genoten.
groetjes Dorine

sylvia zei

herkenbaar verhaal: je kamer op z'n kop met prachtige bouwsels, genieten van de kindjes en moe op de bank als ze weg zijn......;)

ik zag mooie biscornu's.........;;))......ik heb de blackwork in elkaar gezet, zondag en gisteravond. Je moet wel je potje geduld erbij hebben, tis priegelen, maar wel heel leuk!!! Ik zal er nog over bloggen deze week!!! Ik weet niet of jij je 15 deeltjes gezigzagd hebt, ik had evenwave om op te borduren en het rafelde onder mijn handen weg tijdens het in elkaar zetten! De laatste heb ik maar even omgeslingerd!!!
Jouw roosjes zijn ook snoepies, ik zag ze al bij vlijtige handjes: beeldschoon. Ook maar op mijn to-do lijst, maar ik ga zo eerst even kijken of ik het kantje kan ontwarren!!!
groetjes, Sylvia

Lida zei

Je hebt duidelijk genoten van je logeetjes! Ja als ze zo klein zijn dan hebben ze energie en ideeën genoeg! Sterkte voor je DH! Groetjes
Lida

GRANNY'S HOUSE zei

Erg he? Oppassen op je kleinkinderen ;-)) Ik kan er ook zo van genieten, vanmiddag gaat de oudste mee, want die vindt het nog steeds gezellig hier, gelukkig maar.

Groetjes
Ines

Anita V. zei

Wat een gezellige boel! Ik ben benieuwd wanneer je wat laat zien van de nativityquilt. Ik vind het inderdaad een hele klus. Knap dat je hem voorknipt, ik kan het alleen per blok!

Groetjes Anita

Erna Peekel zei

Dat is zeker een gezellig logeerpartijtje geweest. En dan ook nog slapen in Opa zijn bed, dat is toch echt feest. Fijn weekend. Groetjes, Erna

Cisca zei

Er is bij jullie van beide kanten genoten! Wat een mooie racebaan en wat leuk, dat hij hem mee kon nemen. En die koekjes waren vast heel lekker! En dan ook nog bij opa in bed! Een mooie herinnering voor allemaal.
Beterschap voor je man.
Groetjes, Cisca

Johanna Zweden zei

Hallo Joke web-log is uit de lucht, al vanaf de 25ste augustus.
Vele van ons hebben inmiddels een nieuwe blog aangeschaft, ik dus ook
Ik moet via dit berichtje bij je reageren, want het volgende berichtje staat reeds op Google, maar niet op je site.
Groetjes Joke