donderdag 28 juli 2011

Kleine borduurtjes

Vandaag maar weer eens een berichtje het web op sturen. Van quilten komt even niets omdat mijn DH tijdelijk niet zo mobiel is en ik wat meer in de buurt mag zijn om een hand en been toe te steken. Dan is een klein borduurwerkje wel even handig en kan je overal mee naar toe nemen. Ik ben gek op speldenkussentjes, dus heb ik dat maar ter hand genomen. Allereerst een biscornu met roosjes:

dan ben ik nog een blackwork speldenkussentje aan het borduren met 15 vlakjes en dat heb ik van haar.
De biscornu's moet ik nog wel in elkaar zetten maar dat komt nog wel.
Ook ben ik bezig een celtic patroontje uit te borduren, best lastig maar een uitdaging om dit goed te krijgen. Ik weet nog niet wat ik hiermee zal doen, maar het borduren op zich is al leuk om te maken.


11 opmerkingen:

Cisca zei

Wat een mooie borduurwerkjes allemaal, die eerste heeft van die mooie kleurtjes. Ja, af en toe zijn borduurtjes veel makkelijker. Ik hoop, dat je man weer vlug goed ter been zal zijn, beterschap!
Groetjes, Cisca

PS: je kantkloswerkje is ook heel mooi, dat is vast een patroon van... Kortelatti of zoiets?!

Guusje, zei

Wat een mooie borduurwerken heb je gemaakt. Ik hoop dat je DH weer snel goed ter been is, beterschap.

marijke's crea zei

Wauw wat een prachtige borduurwerken.
Die celtic knoop geweldig!
groetjes Marijke

Chris zei

Leuk Joke al die kleine borduurtjes. Dan kan je toch tussen door iets doen. Ik hoop dat je DH snel kan herstellen.
Lieve groet.

Ria zei

Leuk die kleine borduurtjes, ook alweer zoiets om lekker bij je te hebben op vakantie.Ik mag wel oppassen anders is de volgende vakantie mijn koffer veel te zwaar. Hi hi. Dat spelden kussentje ziet er ook erg aanlokkelijk uit.
Groetjes Ria

Willy zei

Wat heb je een leuke verzameling borduurwerkjes gemaakt.
Beterschap voor je man.
Groetjes Willy

Gerdine zei

Prachtig van die speldenkussentjes. Ik heb toevallig van de week een engels blad gekocht (crossstitcher) om ook eens te gaan borduren maar het valt me nog niks mee...
Ik zag je blog via via en begreep dat je ook in MD woont? Ik woon in Schipluiden en ben daar 2 weken geleden een Blog over begonnen (mijnliefdorp.blogspot.com). Leuk hoor om dan inspiratie op te doen op alllllll die andere blogs!

groetjes
Gerdine

Lida zei

Wat een schattige patroontjes! Vooral die biscornu met roosjes is helemaal gaaf! Ook die andere met het keltische patroontje is geschikt voor een biscornu of een pinkeep, hartstikke leuke dingen om te maken en te krijgen! Groetjes
Lida
P.S. Beterschap voor je DH!

Anita - Vlijtige Handjes zei

Hallo Joke, leuk om te zien dat je ook zo van borduren houdt. Ik wilde je blog volgen maar kon het niet vinden. Ik heb me nu geabonneerd op de RSS.
Groetjes Anita

Antje uit Urk zei

Prachtige borduurtjes!
groetjes,

Johanna Zweden zei

Wat een schitterende borduurtjes.
Groetjes Joke