zondag 13 maart 2011

Save Haven update

Vandaag maar eens even laten zien hoe het met mijn Save Haven staat. Met deze quilt ben ik begonnen toen ik lid werd van onze Yahoo groep, dat is inmiddels een paar jaar geleden. Ik was toen net begonnen met officieel patchen en quilten en dacht met dit patroon het wel te leren. Het was een studie op zich, maar ik heb inmiddels al 7 blokken klaar.
De laatste laat ik even helemaal zien.Hiernaast even de andere zes blokken, bij elkaar gelegd op de vloer, want de blokken meten 30 x 30 cm. Wat ik verder er tussen doe is nog een vraag, maar dat zien we tegen die tijd wel.
Nog even een versiering van dit blogje met een mooie Cameliabloem die ik nu in de kamer heb staan, eigenlijk hoort die buiten te staan maar dan zie ik hem niet zo goed.
8 opmerkingen:

Guusje, zei

Mooie quilt ben je aan het maken en al 7 blokken af. De camelia is ook prachtig die heeft zulke mooie bloemen net kunstwerkjes en slim om hem binnen te houden.

Tineke zei

Mooie blokken Joke.De rose kleur erin maakt het een lekker fleurig geheel.
Hoeveel moet je er nog maken?
Groetjes Tineke

Chris zei

Wat een enig quiltje is dat. Goed dat je het nu af gaat maken.
Prachtig, die bloem. Ik had hem ook binnen gezet hoor, veel te mooi.

A3jana zei

Ha Joke, ik vind jouw kleuren ook weer zo héél anders dan de kleuren die "officieel" gbruikt zouden moeten worden, héél leuk!! Ben heel benieuwd nar de resterende 5!

Annemarie zei

Hoi Joke, mooie blokken heb je gemaakt! Ik vind de kleuren ook erg mooi. De Cameliabloem is echt prachtig, heerlijk om daar binnen van te kunnen genieten. Bedankt voor je bezoekje en reactie op mijn blog. Groetjes, Annemarie

Terray zei

Ik vind het mooie blokken hoor! Gauw verder maken, zo zonde om te laten liggen.

Groetjes
Tertia

sylvia zei

ik kan me voorstellen dat je die bromelia even binnen laat: wat een prachtige bloem!!!

Lida zei

Schitterend die Camelia, hier staan ze buiten en dus moet ik nog even op de bloemen wachten! Leuk die quilt en zonde om niet af te maken! Groetjes
Lida