donderdag 24 februari 2011

Mijn hobbyquilttop is af

Vandaag heb ik mijn hobbyquilttop gedubbeld en ben ik aan het doorquilten. Wel lastig om een doorquiltpatroon te zoeken, dus die ligt in de wacht. De afwerkrand wordt van dezelfde stof als om de grote blokjes.Door het surfen door al die leuke blogs kwam ik een heel leuk blog tegen:
In kasteel Cannenburch wordt begin juni een TT gehouden, ga maar gauw eens kijken.

9 opmerkingen:

Shirley zei

Wat een heerlijke quilt is dat, kleurrijk en vrolijk met van alles en nog wat, mandjes, borduurtjes, echt leuk zo. Herkenbaar gedub over hoe door te quilten ;-) je kan in ieder geval wel precies rond de borduurtjes gaan quilten, in een garen iets donkerder dan de ondergrondstof tegen het borduurgaren aan. En voordat je het weet heb je de mandjes ook zo gedaan, denk ik. Veel plezier ermee!

Rian, zei

wat een vrolijke quilt is dat geworden Joke.
Ik vind het ook nog steeds moeilijk om een goed quiltpatroon bij de top te zoeken. en dan blijft het meestal een hele poos 'in de wacht'.
Leuk die quilttentoonstelling in Vaassen. Ga ik in de gaten houden.
Groetjes,

Cisca zei

Je top is erg mooi geworden met die stitcheries. Ik vind het ook altijd moeilijk om een quiltpatroon te vinden, en zo le lezen ben ik niet de enige. Leuk weer, die quilts in Kasteel Cannenburgh, ik ben er een aantal jaren geleden eens geweest, toen stonden er ook stands op het grasveld ervoor.
Bedankt voor de tip, wie weet?!
Groetjes, Cisca

Guusje, zei

Wat een mooie top is het geworden en ja het quiltpatroon uitkiezen dat vind ik ook altijd zo moeilijk. En ik ben blij dat het weer wordt gehouden op het kasteel vond het er geweldig de keer dat ik er heen mocht gaan.

Lida zei

Leuk die frisse tintjes, wordt een heel gezellige en zonnige voorjaarsquilt! Lijkt mij wel de moeite waard die tentoonstelling, maar is niet naast de deur, misschien kunnen we er een weekend van maken! Bedankt voor de tip, groetjes
Lida

sylvia zei

een echte vrolijke quilt, Joke!!
ja, en Cannenburg staat al in mijn agenda!!!.....;)

carine zei

Heel mooie quilt! Fris en maakt en mens blij in het vooruitzicht naar de Lente. Bedankt om dit moois met ons te delen. groetjes uit Brugge Carine

Chris zei

Hallo Joke. Je quiltje is enig geworden, zo heerlijk vrolijk. Goed dat je tijd neemt om een passend quiltpatroon er bij uit te zoeken.
Het lijkt me geweldig om een expositie van quilts in een kasteel te zien. Heel fijn weekend.

Antje zei

Dat ziet er heel leuk uit Joke!,En die spreuk is geweldig!(rechts op je blog).
groetjes uit Urk