dinsdag 27 december 2016

Kerstkrans

Vandaag de derde kerstdag, ofwel de dag na kerstmis, dus opruimen van een heerlijke 2e kerstdag. Onze dochter met haar gezin, zwager en gezin en haar schoonouders waren bij ons. We hebben zo'n heerlijk groepje en kunnen heel goed met elkaar. Ik had een buffet gemaakt en dat ging er wel in.
Nog wat tips gekregen van onze kleindochter over de menukaart, hoe ik dat beter zou kunnen maken, dank je Jill zal ik aan denken de volgende keer.
Op de salontafel had ik een nieuwe kerstkrans gemaakt van restjes en die was aardig gelukt. De oude krans met de kussentjes heb ik iemand blij mee kunnen maken.De komende dagen ga ik gebruiken om mijn hobbykamer te ordenen zodat ik het nieuwe jaar met onze sprei kan verder gaan en nog een sprei voor een lief klein meisje die binnenkort in een groot bed gaat slapen.


7 opmerkingen:

Ans zei

Wat een leuke krans is dat geworden!

conny's quilts zei

wat een prachtige krans!

Floor zei

Leuke krans heb je gemaakt! Je hobbykamer opruimen.... tja dat is iets wat ik ook nodig moet gaan doen....
Sterkte er mee, maar wie weet kom je van alles tegen waarvan je niet meer wist dat je het had, ook wel weer leuk.
Groetjes,
Floor

Tineke zei

Wat een mooie krans !!
Liefs van Tineke

Floor zei

Jij ook een heel goed, gelukkig, gezond en creatief 2017!
Groetjes,
Floor

Ria van Os zei

Wat een mooie krans heb je gemaakt, en succes met het opruimen van je hobbykamer. Een fijn en creatief 2017 toegewenst, groetjes Ria.

Quiltminizusje zei

Mooi de kerstkrans en wat zie ik een blogje terug? De flessenpost in net hotelletje, wat leuk, deze ben ik aan het quilten.
Groetjes christine